Telekomun “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası büyük ilgi gördü

           

8 Ocak tarihi itibari ile Türk Telekom"a borcu olan vatandaşlara yönelik yapılan “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası büyük ilgiye neden oldu.

Isparta"da Türk Telekom"a borcu bulunan 6 bin 285 abonmanından yaklaşık 1,5 milyon YTL alacağı bulunuyor. Türk Telekom"un başlattığı “Tatlıya Bağlayalım” kampanyası çerçevesinde ise şu ana kadar yaklaşık 272 kişi başvuruda bulundu. Abonelerin borçlarını peşin ödedikleri taktirde yüzde 90, taksitli ödemelerde ise yüzde 60'lara varan indirimden yararlandıklarını dile getiren Türk Telekom İl Müdürü Mustafa Bahçıvan, 2007 yılına kadar ortaya çıkmış adli ve icrai takip sonucu oluşan masrafların da yine Türk Telekom tarafından karşılanacağını bildirdi.

 

Bahçıvan "Türk Telekom sadece ses taşıyan bir operatör değil, 24 saat işleyen entegre bir sistem. Her firmanın iletişim altyapısı bizim üzerimizden geçiyor. Vergi daireleri, nüfus müdürlükleri, bankalar gibi tüm kurumlar işlemlerini bizim üzerimizden gerçekleştiriyor. AB, 2010 yılına kadar her evde her işyerinde, rekabete dayalı toplum olacaksan bilgisayar olmalı diyor. ABD'nin de en büyük hedefi bu. Her ev ve işyerine bilgisayar ulaştırmaya çalışıyor. Biz de bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

 

Bahçıvan, Türkiye'de 28 bin 500 okula ADSL hattı bağlandığını ve bu okulların internete erişimlerinin sağlandığını da sözlerine ekledi.