Isparta'da bir hafta önce ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan kişinin cesedi, Burdur'un Ağlasun ilçesindeki ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı
Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Halıkent Polis Merkezi Amirliğine, ailesi tarafından bir hafta önce kayıp olarak bildirilen İsa Karaboğa'yı bulmak için yapılan çalışmalarda, Karaboğa'nın Sav beldesindeki iş yerinden İ.K. ve K.K. ile birlikte çıktıklarının tespit edildiği kaydedildi.
Açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, şahısların Gökçay mesireliğinde alkol aldıktan sonra Ağlasun yolundaki ormanlık arazide tartışmaya başladıkları ve tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İ.K'nın İsa Karaboğa'yı bıçaklayarak cesedini ormanlık alana bıraktığı belirtildi.
Yapılan çalışmalar sonucu, ormanlık arazide kayıp İ.K'nın cesedinin bulunduğu ve olayın şüphelileri olduğu tespit edilen İ.K. ile K.K'nın da yakalanarak Ağlasun Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edildiği ifade edildi.