Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Isparta Teşkilat yöneticileri ve milletvekili adayları, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Geçen hafta aday tanıtımını gerçekleştirerek, Isparta’daki seçim çalışmalarına başlayan MHP Teşkilatı ve milletvekili adayları, birlik ve beraberlik içerisinde 8 Haziran’da iktidara geleceklerini söyledi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Milletvekili Adayları Nuri Okutan, Hüseyin Avni Bıçaklı, Ahmet Ziya Nuhoğlu ve Hakan Demirtaş’ı kapıda karşılayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yapılan ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Isparta ve Türkiye için varız ve var olacağız” dedi.

İKTİDAR OLMADAN NELER  YAPILABİLECEĞİNİ GÖSTERDİK
7 Haziran milletvekilliği seçimlerinde Isparta’da 4 milletvekili çıkararak birinci olacaklarını söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Parlamentoda Isparta’mızın ve ülkemizin haklarını ve hukukunu arayacağız. Akdeniz bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil noktasında modern belediyecilik anlayışını, teknolojik altyapının ne demek olduğunu, sadece ilimizde değil bölgemizde partimiz adına örnek olarak gösterdiğimiz kıymetli belediye başkanımızı ziyaret edip, hem hayır dualarını almak hem de birikim ve tecrübelerinden faydalanmak için milletvekili adaylarımızla ziyaret ediyoruz.
Ispartalı hemşehrilerimiz şunu bilsinler ki, bugün yeniden hizmetlere devam edeceğiz diye gelenler, bugüne kadar Isparta’ya ancak engel oldular. Belediye çalışmalarına engel oldular, karaladılar, büyük operasyonlarda yaptırarak çok basit ve sıradan legal işleri illegal gibi gösterip bu şekilde bir çaba içerisine girdiler. Allah’a şükür hepsinden alnımız ak bir şekilde çıkıyoruz” dedi.
Seçim öncesinde Ispartalılardan büyük bir teveccüh gördüklerini söyleyen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, iktidara geldiklerinde temel projelerini ve altyapısını tamamlamış olan Isparta Belediyesi’nin büyük bir atılım yapması için büyük bir iktidar desteğine ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Onlar yerel seçimlerde belediyenin bir şey yapması için iktidara ihtiyacı var diye propaganda yapıyorlardı. İktidar olmadan neler yapılabileceğini gösterdik, şimdi de Ispartalı hemşehrilerimize alnımız açık bir şekilde iktidar olunca da daha büyük neler yapılabileceğini göstermek için destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İKTİDARA YÜRÜYORUZ
İktidara yürüdüklerini söyleyen MHP birinci sıra milletvekili adayı Nuri Okutan da, “Bir haftadır halkımızla, Isparta’yla kucaklaşıyoruz. Çok güzel teveccühlerle karşılaşıyoruz, güzel tepkiler alıyoruz. İktidara yürüyoruz, Türkiye'yi de bu yürüyüşe dahil edeceğiz. Isparta’ya da hizmet edeceğiz. Başta istihdam, işsizlik olmak üzere Isparta’nın üretim gücünü arttıracağız. Bu bakımdan güçlü bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza da bu vesileyle ziyarette bulunduk, tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” görüşlerinde bulundu.

TÜRKİYE DÖNÜM NOKTASINDA
Türkiye’nin önemli bir dönüm noktasında olduğunu aktaran MHP ikinci sıra milletvekili adayı Hüseyin Avni Bıçaklı da, “Ülkemizin geleceği, milletimizin bekası için bu seçimler hayati bir nitelik içeriyor. Milliyetçi, ülkücü hareket olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğun bilincinde seçimlere hazırlanıyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanımız büyük bir zafer kazandı ve milliyetçi, ülkücü hareketi Isparta’da yerel anlamda iktidara getirdi. Sayın belediye başkanımızın Isparta’nın imarı ve kalkınması yolundaki çalışmalarını takdirle ve beğeni ile takip ediyoruz.
Amacımız Isparta’da yerelde iktidar olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasal anlamda da iktidar olmasını sağlamaktır. Yerelle birlikte siyasi anlamda iktidar olmuş bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin Isparta’da yapamayacağı, başaramayacağı işler olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki her türlü engeli aşacağımızı, birlikten güç doğar felsefesinden hareketle Isparta’nın geleceği yolunda, sorunlarının çözümü yolunda elbirliği ile hareket edeceğiz. Sizin 30 Mart’ta başlattığınız zaferi, biz ikinci bir zaferle 8 Haziran sabahı taçlandırarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni Isparta’da her anlamda iktidar edip, Davraz Dağı’na 3 hilalli bayrağı dikmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

7 HAZİRAN ISPARTA’NIN GÜLEN GÜLLERİNİN GÜNÜ OLACAK
Isparta’da diğer illere göre işlerinin daha kolay olduğunu vurgulayan MHP Isparta üçüncü sıra milletvekili adayı A. Ziya Nuhoğlu ise, “Burada Milliyetçi Hareket Partisi’nin nasıl hizmet yapacağını, Güneydoğu’daki PKK’nın yönettiği belediyelere bir soruşturma açamadığı halde burada operasyon yapıp, elini kolunu bağlamış bir Milliyetçi Hareket Partisi’nin nasıl hizmet yapacağını göstermiş bir belediye başkanımız var. Burada güzel bir ışık var. Halkımız bunu görüyor, inşallah 7 Haziran’da da eli, kolu çözülmüş, rahatlamış arkasına daha güçlü bir destek almış bir belediyenin çok şeyler yapacağını, Ankara’dan milletvekillerinin vereceği destekle Isparta’yı çok daha iyi yerlere getirebileceğimizi Isparta halkı çok net görüyordur. Halkımızın bunu çok iyi değerlendireceğine inanıyorum. Isparta halkının bu dönem Türkiye genelinden daha üstün bir şekilde destek vereceğine inanıyorum. 7 Haziran’da da hep beraber Isparta’nın gülen güllerinin günü olacağını düşünüyorum” görüşlerinde bulundu.

ZAFERİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ
MHP Isparta dördüncü sıra milletvekili adayı Hakan Demirtaş yaptıkları saha çalışmalarında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendilerinin de partilerinin çalışmalarını, iktidarları döneminde neler yapabileceklerini rahatlıkla anlatabildiklerine değindi. Demirtaş, “Yapmış olduğu tüm çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 8 Haziran sabahında da hep birlikte zaferimizi kutlayacağız” dedi.

ISPARTA İÇİN, MİLLET İÇİN, HİZMET İÇİN VARIZ
MHP Isparta İl ve Merkez ilçe teşkilatı ve milletvekili adaylarının ziyaretlerinden dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Isparta’da ve Türkiye’de zirve yaptığını söyledi. MHP’nin büyük bir hizmet aşkı taşıdığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Hepimiz aynı görüş ve hizmet aşkı içerisindeyiz. Büyük hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. İktidara geldiğimizde çok daha büyük hizmetleri Isparta’mıza kazandıracağız. Biriz, beraberiz, heyecan doluyuz. Isparta için, millet için, hizmet için varız. MHP iktidarında Isparta daha nice hizmetler alacak. İktidar nimetlerinden yararlanmak ayrı bir konudur. Onu da projelerle gidersiniz ve yaparsınız. Büyük bir birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Teşkilatımızın bana vermiş olduğu desteklerde bana moral kaynağı oluyor.

Genel Başkanımız da Isparta’mızda yapılanlardan haberdar. Genel Başkanımız da Isparta için bir heyecana bürünmüş vaziyette. Şu halimizle iktidar partisinden çok daha fazla hizmetler sunduk. Eğer biz bu hizmetleri yapabiliyorsak, iktidar olduğumuzda ne olur? tahminini ben değerli Isparta halkımızın takdirine sunuyorum. Isparta açık ara ile birinci şehir olacak. Bu heyecanla gidiyoruz. İstedikleri kadar operasyon düzenlesinler. Bizim partimizin prensibidir önce memleket, önce Isparta. Ne yapılırsa yapılsın bu hizmetleri önleyemeyecekler. Değerli milletvekili adaylarımıza, il, merkez ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Destekçinizim, çünkü biz bir bütünüz. Varız ve var olacağız, Isparta için, Türkiye için” görüşlerinde bulundu.