Koronavirüs salgınıyla birlikte artık işlermleri yapmak için gelen vatandaşları ptt önünde tek sıra halinde bekleten ptt müdürlüğüne vatandaşlar tepki gösterdi. İçeride 5 dakikalık işlemi olan kişilerin yaklaşık 1 saat 30 dakika gibi sırada bekletilmesinin yanı sıra soğukta ve yağmurun altında iıslanması da cabası.

Kovid salgınının ardından kurumlar ve bankalar içeriye vatandaşı kabul etmiyor ve dışarıda tek sıra halinde vatandaşları bekletiyorlardı.Aşı oranının artması ve vakalardaki düşüşün ardından çoğu kamu kurumu ve bankalar bu uygulamayı kaldırıp eski düzeni alsa da ne yazık ki ptt'de aynı çile devam ediyor.

Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı

 Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Ahmet Çetinkaya şu ifadelere yer verdi; 'sadece iki kelime birşey sorup çıakcağım ona bile müsaaade etmiyorlar 45 dakika oldu sıraya gireli yaklaşık yarım saat daha beklicez sanırım. Bu kış ayında soğukta insanları burada bekletmek eziyetten başka birşey değildir. Binanın içi bomboş hiç olmazsa oraya alsınlar orada bekleyelim yağmurdan bari ıslanmayalım dedi.

16 GİŞE VAR 4 PERSONEL ÇALIŞIYOR

Öte yandan ptt konusuyla ilgili dikakt çeken bir başka detay ise 16 gişenin olduğu ptt müdürlüğünde gişelerin boş olması ve yalnızca 4 personelin hizmet vermesi. Tüm gişelerdeki personel işini yaptığı anda ortalama beklenilen 1 saatlik hizmet kuyruğu otomatik 15 dakikaya düşecek.

NE HAMİLE ÖNCELİĞİ VAR NE GAZİ

Uzun kuyrukların oluştuğu ptt müdürlüğü önünde sırada bulunan hamile bayanların uzun süre ayakta durmakta güçlük  çektiği, aynı zaman da sıra da bulunan gazilerimizin zorluk çektiği bu sırada  yetkililerin herhangi bir öncelik vermemesi ise ayrı bir soru işareti oluşturuyor