CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Aksu'da CHP'nin seçim bürosunda kimseyi bulamadığı için 'CHP'nin Aksu'ya verdiği önem bu diyen' AKP Milletvekili adayı Recep Özel için, "Biz gece kuşu gibi araçlarımıza binip halkı transit geçmiyoruz" dedi. Özel'in 'değiştim' ifadesine "Değişmedin eskisinden daha da geriye gittin" diye göndermede bulundu

Yalvaç'ta MHP'nin kilitli seçim bürosu önünde fotoğraf çektirip MHP'yi halka şikayet eden, Aksu'da CHP'nin seçim bürosunu ziyaret ettiğinde içeride kimse olmadığını görünce 'CHP'nin Aksu'ya verdiği önem buymuş' diyen AKP Milletvekili Adayı Recep Özel'e CHP il Başkanı Yusuf Erdoğan çok sert yanıt verdi. Erdoğan, "Söyleyecek sözü ve cesareti olmadığı için halkla biraya gelemiyor. Biz vatandaşın sorunlarını bağında bahçesinde evinde dinliyoruz. AKP adaylarının yaptığı gibi gece kuşu misali araçlara binerek halkı transit geçmiyoruz' dedi. Erdoğan, Başbakan'ın mitinginde Süleyman Demirel'i yuhlatanı da yuhlayanları da kınadığını söyledi.

12 Haziran seçimlerine bir hafta kala AKP ile CHP arasındaki tansiyon gittikçe tırmanıyor. Son olarak AKP Milletvekili Adayı Recep Özel'in Aksu'da CHP'nin seçim bürosunda kimsenin olmadığını görünce 'Demek CHP'nin Aksu'ya verdiği önem buymuş' diye açıklama yapan Özel'e CHP İl Başkanı Erdoğan," 'Cesaretin olsaydı sende bizim gibi halkın sorunlarını dinlemek için ayağına giderdin' dedi.

HALKIN AYAĞINA GİTMEYE CESARETİ YOK

CHP'nin halkın partisi olduğunu ve Isparta'da seçim kampanyası döneminde köylüyle işçiyle, emekliyle, biraraya geldiğini aktardı. Bu kesimlerin sorunlarını onların ayaklarına giderek dinlediğini belirten Erdoğan, "Biz ziyaretlerimizi bu şekilde sürdürürken AKP'nin adayı Sayın Özel, vatandaşlarla yüz yüze gelecek cesareti bulamadığı için ayaklarına gitmekten çekiniyor. Çünkü söyleyecek anlatacak bir şeyi yok.

Hani bir zamanlar 'CHP halka tepeden bakıyor' diyorlardı. Bugün AKP adaylarının İsparta halkına nasıl tepeden aktıkları ortada. Gece kuşu gibi araçlara binip transit geçiyorlar. Bizim seçim büromuzun kapısı açık, vatandaş gelir burada dinlenir.

Broşürünü alır. Sohbetin eder ve gider. Halka bizim kapımızı her zaman açık. Yenişar-bademli Aksu çevresinde üç gündür tüm ilçe yönetimi ve partililerle birlikte köylerimizi geziyoruz. Sayın Özel, söyleyecek özü olmadığı için halkla buluşacağına seçim büromuza geliyor. Biz üretecinin sorunu tarlasında bağında bahçesinde çalışırken dinliyoruz. Onların ayaklarına gidiyoruz. Ancak kendisinin halkın ayağına gitmeye gücü yetmez. Zaten böyle bir düşüncesi de yok" dedi.

'DEĞİŞMEDİ HATTA GERİ GİTTİ'

AKP Milletvekili Adayı Özel'in 'Değiştim' şeklindeki ifadesine de göndermede bulunan Erdoğan, "Genel Başkanı da Milli Görüş gömleğini çıkardığını ve değiştiğini söylemişti. Bunlar gömleği çıkarıyorlar ama sihirbaz misali üstlerinde hep aynı gömlek var. Recep Özel'de değişen bir şey yok. Değişmesi için fikirlerinde ilkelerinde değişiklik olması gerekir. Sayın Özel'in geçmişteki Özel'den hiçbir farkı yok. Hatta gittikçe geri gidiyor. Zaten 9 yıldır partisinin izlediği yolu, nasıl yürüdüğünü Türk halkı çok iyi biliyor, çok iyi görüyor" diye konuştu.
 

DEMİREL'İN HİZMETLERİNİN ÇEYREĞİNİ YAPTIN MI?

Başbakan Erdoğan'ın Isparta mitinginde, Türkiye'nin dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i memleketinde hedef alan açıklamalarda bulunmasını ve meydandan yuh seslerinin yükselmesini tasvip edemeyeceğini kaydeden CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, "Başbakan, Sayın Demirel'in Isparta'ya yaptıklarının çeyreğini yapsın ondan sonra Sayın Demirel hakkında konuşsun. Ben o meydanda Demirel'i yuhlayanların Ispartalı olduklarına inanmıyorum. Yuhlayanı da yuhlatanı da kınıyorum.

Isparta halkı Demirel'i yuhlamaz. Bu yaşananları tasvip etmemiz mümkün değil" görüşünü iletti.