AK Parti Isparta Milletvekili ve YSK Temsilcisi Recep Özel, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Özel, kandilin tüm İslam alemine ve Ispartalılara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti Isparta Milletvekili, YSK Temsilcisi ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Recep Özel, Miraç Kandili nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandilinin tüm İslam Alemine ve Ispartalılara hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Özel, bu gecelerin birlik ve beraberliğin artmasına büyük katkı sağladığını ifade etti.

İçerisinde bulunduğumuz dönemde Müslümanların tüm İslam alemi için dua etmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kandilin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini temenni ettiklerini belirtti.

AK Parti Milletvekili Özel, mesajında, “Alem-i İslam’ın, Ispartalı hemşerilerimin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." ifadesini kullandı.