Sağlık Sen Isparta Şubesi Basın Açıklaması:
Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde şubemiz ve şube yönetimi hakkında anlamakta güçlük çektiğimiz asılsız yalan ve iftira haberlere şahit olmaktayız.
Seçim ilanını Genel Merkezin ana sayfasında, Sağlık Sen Şube Başkanımız Erdal Demiralay sosyal medya hesaplarında, sendika büromuzda ve ilgili kurumların panolarında yayınlanmasına rağmen Şube Başkan Adayıyım diye ortaya çıkan arkadaşımız ilk önce Genel Başkanımız Semih Durmuş beyi arayıp ilanların asılmadığı noktasında şikayette bulunmuş, Şube Başkanımız Genel Başkanla görüştükten sonra bu arkadaşı arayıp kendisiyle görüşmüş, arkadaş Şube Başkanımızdan özür dilemiş, “ben yanlış görmüşüm başkanım üçüncü katta da sağlık sen levhası olunca orası kitli genel başkanı aramıştım” diye bizzat kendi beyanda bulunmuş, ilanımız açık ve net olmasına rağmen arkadaşımız üçüncü ve dördüncü kat ayrımını yapamamış olup diğer bütün delegelerimizin dördüncü kata başvuruda bulunmasına rağmen arkadaşımız böyle bir şikayette bulunmuş fakat sonradan özür dileyerek yarışa devam etmiştir.
Daha sonra delege başvuruları alındıktan sonra bizzat Eğirdir Kemik Eklem Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesinde seçimi kendisi yapmış, Şube Başkanımız gelmeden oyları saydırmış ve 5 tane seçilen delege kardeşlerimizle 5- 0 diye resim çekilip internet haberciliği yapan basın yayın organlarında ve kendi sosyal medya hesaplarında paylaşmıştır. Süleyman Demirel Üniversitesinde bizzat kendisi ve kendisine yakın iki arkadaşı tarafından sayım yapılmış olup yine sosyal medya hesaplarından kendisinin orada ağırlığını koyduğuna dair haberler yaptırmış, Şube Başkanımız Erdal Demiralay aday olan arkadaşı her defasında üyelerimizle tanıştırmış, üyelerimize buda bizim kardeşimiz, bizim üyemiz diye en ufak bir kötü kelam etmeden beyanda bulunmuştur.

Bunun dışında yaklaşık 17 yıldır Isparta ilimizde yetkili sendika olan Sağlık Sen’imizin sanki hiç üyesi yokmuş, yönetim hiç üyelerle ilgilenmiyormuş gibi haberler yaptırılıp Şube Başkanımız hakkında ailesine varıncaya kadar iftira kampanyaları düzenlenmekte yalan haberler çıkarılmaktadır. Başkan adayıyım diye ortaya çıkan arkadaşımızın gerek sağlık Bakanlığı’na bağlı kuruluşlarda gerek Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi’ndeki kuruluşlar da idareciler tarafından başkan adayı önde idareciler arkada bizzat gezdirilmiş, bazı arkadaşlarımız söylediklerine göre bu arkadaştan yana tavır almaları onu desteklemeleri için uyarılmış, bazı üyelerimizin bunları şube yönetimimize ve şube başkanımıza bildirmesine ve savcılığa suç duyurusunda bulunmalarını istemelerine rağmen, sırf Şubemiz zarar görmesin, arada ikilik çıkmasın diye bu tür bir hususa başvuru olmamıştır.
Eğer bu söylenenler zikrettiğimiz kurumlarda kamera kayıtları incelenirse alenen ortaya çıkacaktır. Bütün bunların üzerine Şube Yönetimimiz en ufak bir tepki göstermemiş, ne savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur ne de bu arkadaş hakkında en kötü bir kelam da bulunmamıştır.
Buna rağmen böyle haberlerin çıkması ve bu tür karalayıcı kampanyaların yapılması Sağlık Sen Isparta Şube Yönetimimizi ve Sağlık Sen Isparta Şubesi‘ne gönül vermiş Sağlık Sen Isparta şubesinin varlık sebebi üyelerimizi üzmektedir.
Kamuoyunun bilgisine..”

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde Değişiklik Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde Değişiklik