Ak Parti Milletvekili ve Milletvekili adayları İlçe,Kasaba ve Köy bayramlaşma programlarına başlıyor.

Dev bayramlaşma programlarının ilki yarın Sav Kasabası'nda yapılacak.

AK Parti Sav Kasabası Belde Başkanı Habibullah Gül konuyla ilgili yaptığı açıklamada: ''Öncelikle Sav Kasabası halkımız başta olmak üzere tüm Isparta halkının mübarek Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlarım.

Bayramlaşma programlarının ilkini kasabamızda yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz.Sayın Milletvekili Adaylarımız Süreyya Sadi Bilgiç,Recep Özel,Mehmet Uğur Gökgöz,Ayşe Nur Akba Pazar günü (yarın) saat 09:45'te Kasaba meydanlığımızda Sav Kasabalı halkımızla bayramlaşma programı yapacaktır. Miting havasında geçmesini temenni ettiğimiz bayramlaşma programına Tüm Kasaba halkımızı davet ediyorum.''dedi.

Başkan Gül ayrıca :''Sav Kasaba halkı olarak güçlü kadromuzla güçlü seçmenimizle seçime hazırız.Hepimize bu yolda çok çok önemli işler düşüyor. Sav teşkilatı yıllardır üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor ve yapmaya güçlü şekilde devam edecektir. İnancım odur ki, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde de halkımızdan aldığımız güven ve güç sandıklara yansıyacak ve hizmet anlayışımız Sav Kasabamızı ve bütün ülkemizi kapsayacaktır.

24 Haziran’a giden yolda heyecanımız tam,her seçimden sonra her an seçim varmışcasına çalışan bir teşkilat olarak seçime hazırız.Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah..." dedi.