Şükrü Başdeğirmen Bizim Mahalle Projesi ile Çocuk parkları, otoparkları, açık kapalı spor salonlarını barındıran Orta gelir ve düşük gelir seviyesine sahip kişilerin kendilerine ait bir ev sahibi olma imkanını mevcut kılıyor. 5000 dar gelirli vatandaşımızın kira öder gibi ev sahibi olmaları artık mümkün. Hem de Tamamen maliyet fiyatına..

Şükrü Başdeğirmen Çocuklarımızın sokaklarda oynadığı tüm kötü alışkanlardan uzak tutularak oynadığı Çocuk Dünyası Merkezi Projesi ile çocuklarımıza sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı ile geliyor. Çocuklarımızın sokak oyunlarıyla hem eğlenerek hem de bilim, teknoloji ve yazılım atölyelerinde modern dünyanın bilim adamları ve yazılımcıları yetişecek. Meslek atölyelerinde istediği mesleği seçerek geleceğin mesleklerini öğrenecekler. Trafik parkurlarıyla trafik kurallarını öğrenecekler. Zeka oyunları atölyeleri ile tüm çocuklarımızın cevherleri ortaya çıkarılacak. Spor kulüpleri ile her spor dalında yetenekler keşfedilecek. Sosyal belediyecilikle çocuklarımız yetişecek geleceğimiz inşa edilecek.

Isparta Hayvan Hastanesi Projesi ile Hayvanlarımız hak ettiği değeri görecek. Hastanemiz 7/24 hizmet verecek. Hayvanlarımızın tedavisi için alanında uzman veterinerler gerekli müdahaleyi yapıp tedavisi edilecek. Sokakta bulunan hayvanlar sahiplendirilecek. Hayvanlarımızın En iyi şartlarda yaşaması hedefimiz olacak.