Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor

Isparta'da Ayaz Halı MağazaAçıldı

Isparta'ya taşınarak ticari faaliyetine devam eden Mustan Ayaz'ın, halı ve çeyiz ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Ayaz Halı mağazasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Savcı ve Isparta Esnaf Odaları Başkanı Ahmet Tural ile birlikte oda başkanları da katıldı.

Ali Savcı, "Aile dostumuz olan Ayaz ailesi, Hatay'da halı ve çeyiz ürünleri sektöründe faaliyet gösterirken deprem felaketinden etkilendi ve ticari faaliyetlerini ilimize taşıdı. Bugün Ayaz Halı mağazasının Cumhuriyet Caddesi'ndeki açılışını gerçekleştirdik.

Açılış gününde bizi yalnız bırakmayan Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural ve diğer oda başkanlarına teşekkür ediyorum. Ayaz Halı ailesine hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ayaz Halı, geniş bir ürün yelpazesine sahip olup müşterilerine kaliteli ve çeşitli seçenekler sunmayı hedeflemektedir. Isparta'da açılan mağaza, şehirdeki halı ve çeyiz ürünleri taleplerine cevap vererek müşterilere daha kolay erişim imkanı sağlamayı amaçlıyor.