Halı Haberleri

halı haberleri ve güncel halı gelişmeleri, halı ile ilgili tüm video, halı fotoğrafları ve halı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

A Haber'in hafta sonu haber programında, Isparta'nın önemli bir kültürel mirası olan halısını tanıttı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Isparta ziyaretinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından iki adet özel portre hediye edildi.

Isparta

Isparta Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Halı Dokuma Kursu, Bozanönü Köyü'nde açıldı.

Isparta

Halı dokuma sanatının öğretilmesi ve kurs sonunda istihdam sağlanması amacıyla ‘Bünyan Halı Dokuma Üretimi’ kursu açıldı.

Isparta

Isparta'da faaliyet gösteren halı yıkama sektöründeki birçok firma, Esnaf Odası'nın aldığı karar doğrultusunda bir araya gelerek halı yıkama fiyatlarında değişiklik...

Isparta

Isparta, bir zamanlar el dokuma halılarıyla ünlüydü; ancak geçmişteki bu iş, zaman içinde gözden düşmüş ve neredeyse tarih olmuştu.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen: Halı dokumacılığını yeniden doğan bir meslek haline getireceğiz

Isparta

Isparta Ticaret Borsası heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Isparta halısı takdim etti.

Isparta

Isparta Halı Sahalar Birliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda halı saha saatlik ücreti bugünden itibaren zam geldi.

Isparta

Isparta’da halı yıkama fiyatlarına zam geldi. İşte belirlenen yeni fiyatlar…

Isparta

Ispartaspor’un eski yöneticilerinden Mutlu Halı Yıkama Sahibi Suat Mutlu vefat etti. Mutlu'nun vefatı, futbol camiasında büyük üzüntü yarattı.

Isparta

Isparta'da Ayanoğlu halı firmasında yönetici Yakup Karaca, seccadelerde ve cami halılarında bazı simgelerin bilinçli bir şekilde yapılabileceğini veya desen yapılırken...