Isparta’da "ZADEOĞLU" Saltanatı Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'un, ''Bir eli yağda, diğer eli balda olanlar gidecek'' sözü sonrası İl Başkanı Serkan Keskin ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'ün ortak mutabakatıyla sona erdi.

Isparta Halkının, hatta il Özel İdaresine yolu düşmeyen bir çok kişinin sabırsızlıkla beklediği haber Cuma Günü geldi, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu görevinden alındı.

Gökgöz, Keskin ve Zabun'un uzlaşmasındaki en büyük etken ise,  seçim sürecinde sahada gördükleri inanılmaz Zadeoğlu tepkisiydi.

KIRSAL KESİMDEKİ MUHTARLAR ve VATANDAŞLAR ZADEOĞLUNDAN MUZDARİP

İktidar Vekilleri ve İl Başkanı seçim sürecinde sahada en çok oy aldıkları köylü seçmen'den hiç tahmin edemedikleri tepkiyi gördüler, kırsal kesimde yaşayan çok sayıda Muhtar ve vatandaşlar da il özel idaresi genel sekreteri Mahmut Zadeoğlu'ndan şikayetçi olduklarını dile getirdi. Birçok muhtar, Zadeoğlu'ndan rahatsızlıklarını belirterek bu makama kendilerine daha samimi yaklaşımda olacak bir yönetici gelmesini talep etti. İl özel idaresinin kırsal kesimdeki hizmetlerinin geliştirilmesi ve daha adil bir şekilde dağıtılması için muhtarlar, Zadeoğlu'nun görevden alınması gerektiğini düşünüyordu.

Seçim öncesi, Isparta halkı en çok ne istedi?

8 yıldır tartışmaların eşliğinde çalışan! Zadeoğlu, tavırları ile kamuoyunun büyük tepkisini çekiyordu. Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu bu sebeple ortak bir mutabakatla görevinden alındı.

aaaa_15

8 yıldır tartışmaların eşliğinde çalışan! Zadeoğlu, rahat tavırları, şehri dizayn etme girişimleriyle uzun süredir kamuoyunun büyük tepkisini çekiyordu.

Konut Kredisi Faiz Oranları Hızla Yükseliyor Konut Kredisi Faiz Oranları Hızla Yükseliyor

İl Özel İdaresini yolsuzluk iddialarıyla ulusal basına düşmesine de sebep olup, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği dahi duymayan Zadeoğlu, son dönemde pazarlık usulü ihaleleri hep birbiriyle bağı olan doğu menşeili firmalara vermiş, ve çoğunda yüzde sıfır kırım yaparak pazarlıksız ve hep acaba dedirten konularla gündeme gelmişti.

eeee_1

ZABUN SÖZÜNÜ VERDİ, KORKMADAN CESURCA GEREKLİ ADIMI ATTI

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, geçtiğimiz ay bürokrasi de değişimin sinyalini vermişti.

Milletvekili Zabun, gerekli mutabakatı sağlayarak Mahmut Zadeoğlu’nu görevden aldırdı.

Zadeoğlu’nun görevden alınması kamuoyunda da Zabun'a olan desteği artırdı.

Zadeoğlu'na tepkiler öyle ki şehrin yerel internet sitelerine gelen yorumlardan, ‘Zadeoğlu’nun istenmeyen adam’ olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Vali oluruyla görevinden alındığı öğrenilen Mahmet Zadeoğlu’nun bundan sonra kurumda uzman personel olarak görev yapabileceği iddiası da yer aldı. Çoğu zaman kendi görev alanı dışına çıkarak kurumları dizayn etmeye çalışmasıyla da bilinen Mahmut Zadeoğlu, bürokratların ve memurlarında korkulu rüyasıydı.

Cuma günü itibariyle görevden alınan Zadeoğlu’nun gidişi, sırada diğer bürokratların da görevden alınabileceği anlamına geldi.