Isparta'da evden çıkarıldığı için mağdur olan vatandaşa Haber 32 Ekibi ulaştı. Vatandaşın mağduriyeti için yapılan haber kentte büyük ses getirdi. Haberi duyan belediye yetkilileri,ev sahibi tarafından evden çıkarılan ve kalacak yeri olmadığı için eşyalarıyla birlikte Isparta'da Kepeci Mahallesi'nde  harabe bir binada kalan Ö.Ç,'ye ulaşarak Isparta Belediyesi'nin misafirhanesine yerleştirildi.

Isparta Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü, Ö.Ç'nin ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşamını sürdürebilmesi için gerekli adımları attı. Ö.Ç, geçici misafirhanede barındırılacak ve resmi işlemleri tamamlanana kadar bu yerde kalacak.

Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi

Belediye yetkilileri, Ö.Ç'nin durumunu yakından takip edecek ve gereken yardım ve destekleri sağlamak için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. Toplumun ihtiyaç sahibi bireylere yardım eli uzatmaya devam eden Isparta Belediyesi, bu tür olumsuz durumlarla karşılaşan vatandaşlara destek olmaya devam edecektir.