Kiracı Haberleri

kiracı haberleri ve güncel kiracı gelişmeleri, kiracı ile ilgili tüm video, kiracı fotoğrafları ve kiracı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, son 10 yılda kiracı oranı yüzde 6,5 artarak 2023 yılında yüzde 27,8'e yükseldi.

Isparta

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, on binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren yeni bir açıklama yaptı.

Isparta

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı kira beyannamesi için uyardı.

Isparta

Ev kiralarındaki artış, birçok insanı zor durumda bırakırken ev sahiplerinin yüzde 25 sınırlamasına dair izledikleri yollar, kiracıları zorlamaya devam ediyor.

Isparta

Yargıtay, ev sahibi ve kiracıların yaşadığı sorunlara ilişkin emsal bir karara imza attı.

Isparta

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan krize Yargıtay’dan karar çıktı.

Isparta

Bir dairede 10 yıldır ikamet eden kiracı, evin satılmasının ardından ev sahibi tarafından ihtarname ile çıkartılma talebiyle karşı karşıya kaldı.

Isparta

Dinar'da ev sahibini öldüren bir kişi daha sonra intihar etti.

Isparta

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi'nin aldığı bir karar, milyonlarca kişiyi ilgilendiren tahliye taahhütnameleri için dikkat çekici bir gelişmeye neden oldu.

Isparta

Kiracılarının yıllar önce verdiği depozitonun yeni kira bedeline göre artırılmasını talep eden ev sahipleri depozito bedellerinde güncelleme talep ediyor.

Isparta

Isparta Baro Başkanı Avukat Ünsal Çankaya, ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan kira ve depozito anlaşmazlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Isparta

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren karar! Ev sahiplerine gün doğdu bunu yapan kiracı anında kapı dışarı edilecek.