İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları dünya çapında tepkiler sürüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de hem İsrail’in Gazze’ye uyguladığı soykırıma protestolar hem de İsrail ürünlerine yönelik boykot sesleri yükseliyor.

Isparta Kudüs platformu da bu kapsamda Isparta El-Ele Derneği'ni ziyaret etti ve Filistin'e sahip çıkmak için işbirliği konuları ele alındı.

Ziyarette konuşan platform sözcüsü Ali Osman Altunbaşak, 18 Kasım Cumartesi günü Filistin'e destek için düzenlenecek yürüyüşe tüm Ispartalıları davet etti.

''İlk kıblemiz Mescid Aksan'ın Siyonist İsrail'in ayaklarının altında ezildiği bu günlerde, çocuk katliamının, kadın katliamının, Müslüman soykırımının yapılmış olduğu bu günlerde, Isparta olarak bu katliamlara sessiz kalmama adına, Isparta'daki bütün sivil toplum kuruşlarımızla birlikte Isparta'mızın sesini yükseltme adına bugün olmayacaksa ne zaman sesimizi yükselteceğiz düsturu noktasında bir dizi kararlar aldık.

Isparta'mızda bu Cumartesi günü saat 14'te büyük bir yürüyüş yapmayı planlıyoruz.

Bu yürüyüş noktasında Isparta Belediyemizin önünde başlayıp valiliğimizin önüne gelene kadar Mehter takımlarımızın da sivil toplum kuruluşlarımızın yine Isparta halkımızın katılımıyla bir yürüyüş planlamaktayız.

6 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi Şartları Açıklandı 6 Ay Ertelemeli Borç Kapatma Kredisi Şartları Açıklandı

İsrail zulmüne karşı dur demek için bütün Isparta halkımızı, bütün vatandaşlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz.

İsrail'deki devam eden zulmün, Müslümanlara karşı devam eden soykırımın, katliamların bir an önce durması noktasında elimizden geldiği kadarıyla Isparta'mızın sesini yükseltme kararını aldık.

İnşallah bu gayretlerimiz dünya özelinde de ses getirir ve zulüm, Orta Doğu'da akan Müslüman kanı bir an önce son bulur.''