Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, beraberinde Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu ile birlikte Isparta Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk'ü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret, paydaş kurumların bir araya gelmesi ve ilimizi eğitimde daha ileri seviyeye götürmesi bakımından büyük önem taşıyor.

Kamil Tamtürk, ITSO Başkanı Metin Çelik ve heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini sunarak, Isparta Doğa Koleji'nin yenilikçi eğitim anlayışını ve bu anlayışın Isparta'nın geleceği için önemini vurguladı. Doğa'da uygulanan eğitim modeline ilişkin bilgiler veren Tamtürk, özellikle kolejin dünya standartlarındaki MBA programlarından esinlenerek geliştirdiği yeni eğitim modeli t-MBA programının detaylarını paylaştı. Bu program, öğrencilere sadece akademik başarı sağlamakla kalmayıp, onların yeteneklerini, yetkinliklerini ve yönetim becerilerini de geliştirmeyi hedefliyor.

Tamtürk, Isparta Doğa Koleji'nin gençlere girişimcilik, inovasyon, teknolojiye uyum ve liderlik gibi temel beceriler kazandırma konusundaki çabalarını anlattı. Bu eğitim yaklaşımıyla topluma ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, şehirdeki gençlerin bilim ve teknoloji alanında daha fazla yetişmeleri için bir Bilim Merkezi'nin kurulmasının önemine dikkat çekti.

Görüşmede eğitimin geleceğine dair yapıcı değerlendirmeler yapıldı. Paydaş kurumlarla bir araya gelerek düzenlenecek eğitim çalıştayı önerisi ile şehrimizin eğitim alanında ilerlemesinin mümkün olabileceği vurgulanırken Isparta'nın eğitim alanında attığı yenilikçi projeler ve geleceğe yönelik beklentilerini göstermesi açısından önemli bir adım olabileceği kaydedildi.

ITSO heyeti, ziyaretin ardından Doğa Koleji eğitim kampüsünde kısa bir gezi yaptıktan sonra, tekrar görüşmek üzere karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor

Haber Merkezi