TAG Otoyolunun Toprakkale Kavşağı-Osmaniye Kavşağı Kesimi 1-4.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

2]Niğde-Pozantı Otoyolunun 13-18.km.leri arasındaki Kırkgeçit-2 Viyadüğünde (Tüneller Mevkii) onarım çalışması nedeniyle ulaşım Adana istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Ayhan Özer Vefat Etti Ayhan Özer Vefat Etti

3]TEM Otoyolu Kandıra Kavşağı-Doğu İzmit Kavşağı arası Alikahya Mevkinde altgeçit yapılacaktır. Güney Taşıma Yolundaki trafik ( İstanbul- Ankara istikameti) servis yoluna aktarılacaktır.(Çalışmalar 24 saat esasına göre yapılacaktır. )

4]Muğla -Denizli Devlet yolunun 10-11 km.leri arasında heyelan nedeniyle Muğla iline ulaşım , gidiş yönünden (sağ yolda) tek şeritten sağlanmaktadır.

5]Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6]Kırıkkale – Kırşehir yolunun 30 – 38. km.ler arasındaki üstyapı (BSK) çalışmaları nedeniyle Kırıkkale – Kırşehir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kırşehir – Kırıkkale istikametinden iki yönlü (gidiş – geliş) olarak sağlanmaktadır.

7]Tokat-Sivas yolunun 39-45 km.leri arasında bölünmüş yolda orta refüj ve tretuvar çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8]Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş olarak sağlanmaktadır.

9]Trabzon Maçka yolunun 2-10 ve 15. km. lerinde (Deliklitaş, Akoluk ve Esiroğlu mevkileri) Yapılmakta olan ışıklı uyarı sistemleri montaj çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10]Eskişehir-Kütahya yolunun 9.km.sinde alt geçit menfez bakım onarım çalışması nedeniyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kütahya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.