Millete Darbe Girişimi!

17 Aralık 2013 günü yapılan Yolsuzluk ve Rüşvet adı altında Hükümete daha doğrusu İktidara karşı yapılmak istenen Darbe girişiminin detaylarını ve arkasında nasıl bazı bağlantıların olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. O gün yapılmak istenen bu girişimin aslında hedefi olarak görülen İktidar olsa da bunun gerisinde bu girişimin halka karşı bir darbe girişimi olduğu aşikârdır. Milletin meşru olarak seçtiği iktidarı itibarsızlaştırarak onu çalışamaz hatta yasama ve yürütme fonksiyonlarını baltalamaya çalışma gayretlerini bu millet çok açık bir biçimde görmüştür.

İktidarı itibarsızlaştırmanın en önemli yollarından biri olarak kullanılan metot önce onu yolsuzluk ve rüşvet ile ilişkilendir sonra büyük projelere imza atmak isteyen Anadolu sermayesini ortadan kaldır, onların mal varlıklarına el koy tüm bunların akabinde Ekonomide büyük çöküş oluştur. Dövizde hızlı dalgalanmalar yapıp, Bankalar üzerinden vatandaşlara, esnafa verilen kredileri geri çektir ve sonrasında Hükümeti işlevsiz hale getirip kaos ortamı oluşturma gayretlerini sadece emniyet içinde birkaç polis şefi, bir kaç nereye çalıştıkları belli olmayan savcı ve onların güdümünde olan yargıçlarla bu operasyonu yap!

Arkasından medyayı kullanarak şürekâ oluşturmaya çalış, Adalet sarayı önünde çocukların elinden oyuncakları alınmış gibi ağlayıp sızlayarak bildiriler dağıt, binlerce dolarlık tatillerin faturasını İşadamlarına ödet, tüm bunlar yetmezmiş gibi birde Sayın Başbakan’ı istifaya davet etme cüretinde ol! Adama sormazlar mı sen bu gücü nereden buluyorsun? Tüm bu gücü üzerinde ki savcı gömleği ile mi yapıyorsun demezler mi?

Ya bunlar tarihi ve geçmişte neler yaşandığını iyi bilmiyorlar yâda başka bir dünyanın insanları!

17 Aralık tarihinde başlayan düzmece operasyonun ikinci ayağı olan 25 Aralık tarihindeki ikinci operasyon başarılı olsaydı (Anadolu Sermayesine yapılmak istenen operasyon) bugün Türkiye büyük bir ekonomik çöküş içine girecekti. Zaten bu oyunu planlayanların da amaçları buydu. Bir devletin bu ülkedeki sefir-i kebir’i şürekâlarını toplayıp, ‘Şimdi İmparatorluğun çöküşünü’ izleyeceksiniz sözlerinin ne anlama geldiğini şimdi daha iyi anlamış olduk.

Kalın Sağlıcakla.