Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, "Minik Hijyenler" projesi kapsamında IYAŞ Selçuklu Anaokulu öğrencilerine yönelik hijyen etkinliği gerçekleştirildi.

Patenle Gezen Çocuklar Kamyonetin Arkasında Yolculuk Yaptı Patenle Gezen Çocuklar Kamyonetin Arkasında Yolculuk Yaptı

Proje yürütücüleri Sevginur Ateş, İrem Demir, İsmail Özbayraklar, Ezgi Darbaş, Fatma Duygu Yetkin, Melda Keklik ve Belma Sarıgöl, “Minik Hijyenler” sosyal sorumluluk projesi kapsamında anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında el yıkama, diş fırçalama gibi temel hijyen konularını içeren interaktif etkinlikler düzenleyerek öğrencilere keyifli bir öğrenme ortamı sağlandı. Proje kapsamında hazırlanan hijyen paketleri öğrencilere hediye edildi.  

IYAŞ Selçuklu Anaokulu yönetimi, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin çocukların gelişimine olumlu katkılar sağladığını belirterek, SDÜ öğrencilerine teşekkür etti. Proje yürütücülerinden İsmail Özbayraklar ve Ezgi Darbaş projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Minik Hijyenler projesiyle çocuklara erken yaşta hijyen alışkanlıklarını kazandırmayı ve toplumda bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Haber Merkezi