Hafif ticari araç elektrik direğine çarparak bahçeye uçtu Hafif ticari araç elektrik direğine çarparak bahçeye uçtu

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Profesyonel Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında, “Yeniliğin Mutluluğu” projesiyle Isparta Yazısöğüt İlkokulunda okul sırası, pano, kütüphane, tuvalet, oyun alanı ve daha birçok alanda yenileme çalışması yaptı.

SDÜ öğrencileri ilk olarak Yazısöğüt İlkokulunun eksik ve ihtiyaçlarını tespit etti. Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çeşitli sponsorların desteği ile çeşitli yenileme çalışmaları yapıldı.Bu süreçte okulun kırık ve eski tüm sıraları yenilendi, okulun bahçesinde bulunan tuvaletin çatısı onarıldı, sınıflara panolar yerleştirildi, kütüphaneye yeni kitaplar eklendi ve okulun bahçesine hentbol kaleleri yerleştirildi. Ayrıca çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Yazısöğüt İlkokulu Müdürü Sevda Deniz, “Okulumuzun hiçbir eksiği kalmadı. Sıralarla birlikte sınıflar yeni gibi oldu. Çocuklar çok sevindi. Bugün çok güzel bir gün geçirdiler.” dedi. “Yeniliğin Mutluluğu” projesini gerçekleştirmek için bir araya gelen SDÜ öğrencileri, Sümeyra Hacıosmanoğlu, Yasin Kurt, Gülcan Arılık, Zeynep Karakaş, Kübra İnal, Burak Çulcu, Yazısöğüt İlkokulu’nu yenileyerek öğrencilere okulu sevdirmeyi ve eğlenceli hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Haber Merkezi