31 Mart Seçimlerinde AK Parti’den 1. Sıra belediye meclis üyesi adayı olan ve seçilen, Musa Macit teşekkür mesajı yayınladı.

Musa Macit yayınladığı mesajında; “Değerli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahali İdareler Seçimlerinde AK Parti olarak Isparta’da büyük bir zafer kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizlere verdiğiniz destek ve güven ile, bizleri Belediye Meclis Üyesi görevine layık gördüğünüz için her birinize en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Başta Isparta Belediye Başkanı seçilen Sayın Şükrü Başdeğirmen Başkanımızı ve seçilen Belediye Meclis Üyelerimiz ile İl Genel Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Isparta’ya zirai don uyarısı Isparta’ya zirai don uyarısı

Sizlerin desteği ve dualarıyla, şehrimizin daha güzel yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, Isparta’yı daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha huzurlu bir şehir haline getirmek için el ele vererek güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Yeniden gösterdiğiniz teveccüh için sonsuz şükranlarımı sunar, saygı ve sevgilerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi