2016 yılında “Prof.Dr.Mualla Öztürk Çocuk Ruh Sağlığı Ödülü”, 2020 yılında “Genç Araştırmacı Özel Ödülü 1.liği”, “Sağlık Bilimleri Kategorisi 35 Yaş Altı Statüde En Yüksek Atıf Ödülü” ve “Prof.Dr.Selahattin Şenol 6.Bahar Okulunda Proje Yarışması 1.lik Ödülü” ve Prof.Dr.Atalay Yörükoğlu Genç Bilim İnsanı gibi prestijli ve sayısız ödüle sahip olan Doç.Dr.Ümit Işık, Isparta Doğa Kolejinde öğretmenlere "Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve Özgül Öğrenme Bozukluğu (Disleksi)” konusunda hizmet içi eğitim verdi.

Kolej yönetimi ve öğretmenler, bu eğitimin öğrencilere olumlu yansıyacağını vurgulayarak Doç.Dr.Ümit Işık'a teşekkür etti. Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk, "Bu eğitimin, öğretmenlerimizin profesyonel gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz." ifadesini kullandı. Aynı zamanda Kamil Tamtürk, Doç. Dr. Ümit Işık’a eğitim ve öğretim sürecinde hem Isparta Doğa Kolejine, hem öğretmenlere hem de öğrencilere sağladığı değerli desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Isparta Doğa Koleji; eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere çağdaş, bilimsel ve uygulama odaklı bir öğrenim süreci sunmak adına bu tür programlara ve uzman eğitimcilere yönelik işbirliklerine titizlikle devam ediyor.

Eğirdir’de hak ekmek satışları başladı Eğirdir’de hak ekmek satışları başladı