Isparta CHP İl Kongresi'ne doğru gidilirken, şu ana kadar 3 eski il başkanının adaylığını açıkladığı bildirildi.

Isparta32 Spor’lu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Isparta32 Spor’lu gençlerden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

Parti içindeki demokratik süreçlerin bir yansıması olarak her iki yılda bir düzenlenen olağan kongre, CHP Isparta İl Başkanlığı için de yaklaşmış durumda. Kongre öncesinde il başkanlığı için çeşitli isimlerin adaylık hazırlıkları yaptığı gözlenirken, şu ana kadar 3 eski il başkanı adaylığını açıkladığı biliniyor. Bu isimler Vedat Şenol, Ahmet Tunçbilek ve Şengül Günay Külcü pazar günü yapılacak kongrede kimin başkan seçileceği merak konusu oldu.

CHP Isparta İl Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan adaylar partinin geleceği ve Isparta'daki siyasi dinamikleri şekillendirecek bir yarışa girmiş durumdalar. Her 3 başkan adayı da yapılacak belediye başkanlığı seçimleri için hazırlıklarını vurguladı. Kongre öncesinde partililer arasında heyecan ve beklenti de artarken, adayların projeleri ve vizyonları merakla bekleniyor.

CHP Isparta İl Kongresi'nde il başkanlığı için yarışacak adayların, parti üyelerine ve kamuoyuna yönelik açıklamaları ve sunacakları projeleri ile dikkatleri üzerlerine çekmeleri bekleniyor. Kongre tarihi yaklaştıkça, CHP Isparta İl Başkanlığı için yapılacak seçimlerle ilgili daha fazla gelişme yaşanması bekleniyor.

Haber/ Sedat Cican