İlk başta babam, Sochaux çok uzakta olduğu için aynı fikirde değildi. Küçük erkek kardeş babasını ikna etmeden önce otuz dakika konuştu. İlk profesyonel maçımı 2005'te Sochaux'da oynadım ve 2007 ve 2008'de patladığımı söyleyebilirim.

İlk sezonumda  11 lig golü attım. Fransa'da beni  isteyen kulüpler vardı. Menajerim bana "İstersen bir yıl daha burada kal deneyim kazan" dedi. Burada deneyim xumabet kazandıktan sonra 22 yaşında Paris Saint-Germain'e katıldım. İlk sezonumda 15 lig golü ve Coupe de France'da dört gol atarak çok başarılıydım.

Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk

İkinci yılım zor bir sezondu. Tüm maçlarda ilk 11'de oynadım ama ne yazık ki birkaç maçta sakatlıklarla oynadım. Hocamız bana çok güveniyor.

Paris'te çok iyi bir izlenim bıraktım. Ne zaman Paris'e gitseler veya başka takımlarda onlara karşı oynasalar taraftarlar hep tezahürat yapıyor. Paris Saint-Germain benim çocukluk takımımdı. Anelka, Ronaldinho ve Okocha ben gençken oradaydı. Ancelotti'nin gelişinden sonra çok fazla oynamadım çünkü takım çok geçti.

25 yaşındaydım ve oynamak zorunda olduğum için ayrıldım. Sonra 7.5 milyon Euro'ya Rennes'e taşındım. 2 yıldır buradayım ve 55 maçta 18 gol attım. Başarılı bir Avrupa macerasının ardından 2017-2018 sezonunda Başakşehir ile Türkiye'de yeni bir sayfa xumabet giriş açtınız. Burada 26 maçta 6 gol atıp Antalyaspor'a kiralandınız. Çin futbolunun zihniyetine bir uyum sürecinden söz edebilir miyiz?

Başakşehir iyi gidiyor. Adebayor liderliği ele geçirdi. Abdullah Avcı çok takdir ettiğim harika bir hoca. Abdullah Avcı, PSG'den Christophe Galtier ve Real Madrid'den Carlo Ancelotti gibi görüşmelerle takımını bir arada tutan bir teknik direktör.

Bazen kendime “Abdullah Avcı gibi hocalar neden Avrupa'ya gitmedi?” diye sordum. Başakşehir ve Trabzonspor'da başarılı oldu. Abdullah  bence Avrupa'yı denemeli, o kaliteye sahip. Oraya geldiğimde 'Başakşehir ile Avrupa arasında bir fark görmüyorum' dedim. Yani bir Avrupa kulübü. Birçok oyun oynuyorum. Süper Lig'de 4 gol attım. Edin Visca tüm o golleri atmamı sağladı. Takımınızda Edin Visca varken gol atacağınızdan emin olabilirsiniz.