ITB Başkanı Şahin’den Gelendost Belediye Başkanı Özmen’e ziyaret ITB Başkanı Şahin’den Gelendost Belediye Başkanı Özmen’e ziyaret

Marem Bitki sağlığı bölümü liderliğinde ve üniversite işbirliği çerçevesinde yürütülen proje kapsamında orta asya ülkelerinden proje yürütücüleri ve FAO proje koordinatörleri Eğirdir MAREM’i ziyaret etti.

Kurumdan yapılan açıklamada; “Marem Bitki sağlığı bölümü liderliğinde ve üniversite işbirliği çerçevesinde yürütülen "Orta Asya Ülkeleri ve Türkiye'de Pestisitlerin Yaşam Döngüsü Yönetimi ve KOK (Kalıcı Organik Kirleticiler) Sınıfında Yer Alan Pestisitlerin İmhası" projesi kapsamında orta asya ülkelerinden proje yürütücüleri ve FAO proje koordinatörleri kurumumuza ziyaret programı  gerçekleştirmiştir. Bu program ensitütü müdürümüz Dr. Şerif ÖZONGUN'un açılış konuşmasıyla başlamış ve proje paydaşımız olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Bitki Koruma Bölümünden Prof.Dr. İsmail KARACA ve Prof.Dr. Gürsel KARACA'nın halen devam etmekte olan  proje sonuçlarının aktarılmasıyla devam etmiştir. Projede uygulamaların yapıldığı bahçeler gezilmiş ve çalışmayla ilgili bilgi paylaşımı sağlanmıştır” denildi.