Milletvekili Zabun "Ak Parti iktidarının ve belediyeciliğin bir ürünü görüyorsunuz aslında bu ilk değil Sayın Şükrü Başdeğirmen başkanımızın belediye başkanı seçilmesinden sonra bu tarz çok açılışlara şahitlik ettik açılışlarda bulunduk bunlar kolay mı oldu? Tabii ki çok kolay olmadı iki sene boyunca pandemi oldu iki yıl evlerimizden çıkamadık ama Isparta Belediyemiz bu süre içersinde de hizmet üretmeye devam etti ve yine de üretmeye devam edecektir. Bu güzel tesisimizin açılışı tüm Ispartamıza mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

GÖKGÖZDEN TEŞEKKÜR

Sütçüler Spor Gol Bombardımanına Tuttu Sütçüler Spor Gol Bombardımanına Tuttu

Yine zabun bundan sonra konuşan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz "Bu güzel Tesisin açılışında emeği geçen ameleesinden müteahhidi denetmenden Sayın belediye başkanımıza Şükrü Başdeğirmen’e kadar emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ediyorum çok güzel bir telsiz kazandırılmış işte ak Parti belediyeciliğini farkını görüyorsunuz emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şükrü Başdeğirmen "Ayazmana-Vatan Mahallelerimizin ortak kullanıma sunduğumuz sosyal tesisimizin açılışını Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz, Sayın Osman Zabun, muhtarlarımız, katılımcılar ve değerli vatandaşlarımızla birlikte yaptık. 2.962 metrekare inşaat alanına sahip sosyal tesisimizde 5 dükkan, 4 derslik, 737 metrekare düğün salonu, kapalı otopark, bay ve bayan mescit, sığınak ve ofisler yer alıyor. Böyle modern bir sosyal tesisi Ayazmana- Vatan Mahallelerimize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayazmana-Vatan Mahalleleri Sosyal Tesisinin vatandaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber/ Ali Rıza Cesur