Isparta hava ulaşımının daha verimli hale getirilmesini amaçlayan önemli bir adım olan bu görüşme sayesinde Isparta'da ulaşım daha kolay hale geleceği bekleniyor.

THY Genel Müdürlüğünde, Anadolu Jet sorumlusu ile birlikte Isparta milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, AK Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO (Isparta Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Metin Çelik ve Burdur milletvekillerinin katılımıyla uçak seferlerinin ve saatlerinin yeniden düzenlenmesi amacıyla gerçekleşen bu önemli görüşme, Hava ulaşımında Isparta ve Burdur halkına önemli kolaylıklar sağlayacak. 

TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor TL Mevduat Stopaj Oranları Yükseldi! Kazançlar Değişiyor

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Isparta uçak seferlerinin saatlerinin yeniden düzenlemesi ile ilgili Isparta ve Burdur ekibi olarak görüşme gerçekleştirildi ve gerekli talimatlar verildi. Isparta'daki uçak saatleri ile ilgili bir çalışma yapılacak. THY genel müdürü ve ekibine ilgi, alakası ve misafirperverliğinden  dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.