Olay, Gazikemal Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İhbar üzerine polis ekipleri, alkollü şahsın bulunduğu bölgeye yönlendirildi. Alkollü şahıs, çevredeki insanları rahatsız ederek dikkat çekiyordu.

Polis ekipleri, şahsı sakinleştirmek ve olaya müdahale etmek amacıyla harekete geçti. Ancak alkollü şahıs, polis merkezine götürülmek istendiğinde direnç gösterdi. Önce dans etmeye başlayan şahıs, daha sonra elindeki sigarayı bitirene kadar polis aracına binmeyi reddetti.

Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti Recep Özel, Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan'ı Ziyaret Etti

Sonunda polis ekipleri tarafından zorlukla polis aracına bindirilen alkollü şahıs, ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Ancak karakolda polis ekiplerine karşı küfürler savurdu.

İfadesi alınan şahıs, alkollü olduğu ve kontrolsüz davrandığı için yaptıklarının farkına vardığını belirtti. Polis ekipleri, gerekli adli işlemleri başlatarak olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu olay, çevredeki vatandaşları rahatsız eden alkollü şahsın polis ekiplerine zorluk çıkarmasıyla gündeme geldi. Polis, toplumun huzurunu sağlamak ve benzer olayların yaşanmasını engellemek adına çalışmalarını sürdürüyor.