Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi, 2 Haziran 2023 Cuma günü Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) kapsamında masa başı tatbikatı düzenledi. Tatbikat, hastanenin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eski ve yeni başkanların borç tartışması Eski ve yeni başkanların borç tartışması

Tatbikatı, HAP Başkanı olan Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Erdoğan yönetti ve tüm HAP ekibi de katılım sağladı. Tatbikatta, hastane yönetimi tarafından deprem senaryosu oluşturuldu ve olası bir deprem durumunda ortaya çıkabilecek aksaklıklar ile acil durum sürecinde izlenecek yol katılımcılara aktarıldı.

Hastane yönetimi, tatbikat sayesinde olası afet durumlarında hastane personelinin nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda eğitim ve hazırlık sağlamış oldu. Bu tür tatbikatlar, afet durumlarında etkin ve hızlı müdahale edilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin gerçekleştirdiği HAP masa başı tatbikatı, personelin afet ve acil durum senaryolarına karşı hazırlıklı olmasını sağlamayı hedeflemektedir.

DSC-0024 DSC-0023 DSC-0005-1