SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında proje geliştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda SDÜ öğrencileri Zeynep Gök, Emre Ektirir, Hurşit Özbaş, Onur Gökçel, Erhan Versan, Şevval Ünyeli ve Gökçe Kurt, geliştirdikleri “Oku, Büyü, Unutma” projesiyle Şehit Sezgin Uludağ İlkokulu kütüphanesini öğrenciler için gelişime, araştırmaya ve öğrenmeye katkıda bulunacak biçimde yeniledi.

Emniyet ve Jandarma’dan trafik bilgilendirmesi Emniyet ve Jandarma’dan trafik bilgilendirmesi

Çocuklara daha fazla fayda sağlamak adına temel ihtiyaçları belirleyen SDÜ öğrencileri, eski kütüphanenin iç onarımını gerçekleştirerek okula 4 bin 500 kitap ve çeşitli donanım malzemeleri kazandırdı. Projenin tamamlanmasının ardından düzenlenen açılış törenine katılan Şehit Sezgin Uludağ İlkokulu Müdürü Tahsin Yeşil; “Bu projeyi hayata geçiren SDÜ öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Kütüphanemiz artık çocuklarımız için daha çağdaş ve öğrenmeye teşvik edici bir ortama sahip oldu.” dedi. Projede yer alan öğrencilerden Zeynep Gök ise “Biz bu projeyi hayata geçirerek çocuklara daha iyi bir eğitim ortamı sunmak istedik.” diye konuştu.

Haber Merkezi