Atabey Kaymakamı Selami IŞIK köy ziyaretlerine Bayat Köyü ile devam etti. Kaymakam IŞIK köy ziyaretlerinde beraberinde İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Nuri UYGUN ve H.Hüseyin AKBULUT, İlçe Jandarma Komutanı Tamer BAŞER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ARSLAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekim Abdurrahman TAŞDEMİR, Vakıf Müdürü Muhammet CEYLAN, İlçe Yazı İşleri Müdürü Gökhan YILDIZ katıldı. Köy Muhtarı Davut DOĞAN ve vatandaşlarla Köy Sosyal Tesisinde yapılan toplantıda Muhtar Davut DOĞAN tarafından köy hakkında bilgi verilerek köyün öncelikli talep ve ihtiyaçları değerlendirildi.

Daha sonra Kaymakam IŞIK köyde halen Süleyman Demirel Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından kazı çalışmaları yürütülen Seleukeia Sidera Antik Kenti gezilerek yerinde incelemelerde bulunuldu. Köy ziyaret programı Seleukeia Sidera Antik Kenti gezisi sonrası sona erdi.

Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi Burdurlu Yetiştiricilerin Kangal Köpekleri, Heybetleriyle Görenleri Etkiledi