TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği tarafından desteklenen ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından yürütülen “Veri Görselleştirme Teknikleri Kursu” isimli bilimsel etkinlik 01-07 Kasım 2023 tarihleri arasında Manavgat/Antalya’da gerçekleştirildi.

Etkinlik Yürütücüsü ISUBÜ Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil Süel; 7 gün boyunca ülkemizin değişik üniversitelerinden ve araştırma kurumlarından etkinliğe katılan 15 katılımcıya bilimsel katkı sağlayacak veri görselleştirme konusunda uygulamalı eğitim verildiğini ifade etti. “Veri Görselleştirme Teknikleri Kursu” başlıklı etkinliğin içeriği hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Halil SÜEL; kantitatifekoloji ekibi olarak uzun yıllardır farklı üniversitelerimizden değerli akademisyenlerin katkısı ile çok sayıda bilimsel etkinliği başarı ile tamamladıklarını belirterek, etkinliklerimize destekleri için Üniversitemiz Rektörlüğü başta olmak üzere, TÜBİTAK’a, katkı sağlayan tüm akademisyen ve katılımcılara teşekkür etti.

Ülkemizin birçok farklı üniversitesinden değerli akademisyenlerin veri görselleştirme teknikleri konusunda yine farklı üniversitelerden ve araştırma kurumlarından etkinliğe katılan katılımcılara uygulamalı eğitim verdikleri bilimsel etkinlik katılım belgelerinin takdim edilmesiyle sonra sona erdi.

Isparta’da gül hasadı başladı… Isparta’da gül hasadı başladı…

Not: kantitatifekoloji ekibinin yürütmekte olduğu Tübitak destekli proje ve etkinliklere ait bilgilere www.kantitatifekoloji.net web adresinden ulaşılabilmektedir.