Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Senir Kasabası’nda 31 Mart yerel seçimlerinin en iddialı adayı durumundaki AK Parti Senir Belediye Başkan Adayı Ömür Yorulmaz kasaba merkezinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açtı.

Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen AK Parti Senir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış törenine Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, Keçiborlu Belediye Başkanı Murat Parlak, Keçiborlu AK Parti ilçe başkanı ve il genel meclisi üyeleri ile çok kalabalık bir  vatandaş topluluğu katıldı.

Sütçüler Spor Gol Bombardımanına Tuttu Sütçüler Spor Gol Bombardımanına Tuttu

SKM açılışında konuşan AK Parti Senir Belediye Başkan Adayı Ömür Yorulmaz, kasaba halkının desteği ile 31 Mart’ta Senir Belediyesini alacaklarını ve Senir’e en iyi hizmeti getirmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. İktidarın nimetlerinden Senir Kasabasının da yararlanması noktasında 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Yorulmaz, bu nedenle Senir halkının kendisine büyük teveccüh gösterdiğini ve büyük destek gördüklerini kaydetti. Senir Kasabası için çok güzel projeleri bulunduğunu ve seçilir seçilmez bunları hayata geçirmek için uğraş  vereceğini kaydeden Yorulmaz, seçildiğinde hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm Senirlilerin Belediye Başkanı olacağını ve herkesi kucaklayacağını kaydetti.

Daha sonra konuşan Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz’de Senir halkının yerel seçimlerde tercihini AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömür Yorulmaz’dan yana kullanacağına inandıklarını belirterek, “Ömür Başkanımızın yanındayız. Seçildiğinde Senir için getireceği her türlü projeye destek vereceğiz ve Ankara’dan yapılması gereken tüm işlerinde gereken kolaylığı ve yardımı sağlayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ömür başkan Senir Belediye Başkanı seçildiğinde Senir Kasabası gerçekten en iyi hizmeti görecek, bundan emin olun” dedi. Konuşmalardan sonra yapılan dualarla SKM’nin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi