İnsanların anlama ve anlaşma süreçlerinde edindiği deneyimlerle, Sosyoloji lisansından sonra çeşitli ve geçerli eğitimlere katılarak aldığı sertifikalarla aile danışmanlığı alanında uzmanlaştı

. Üç yıldır ailelere danışmanlık hizmeti sunan Türcan, bu süreçte birçok aileyi bir araya getirerek yaşadıkları sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar sundu.

Türcan'ın hizmeti, aileler arasındaki iletişim problemleri, çatışmalar veya diğer zorluklar konusunda danışanlarına yardımcı olmayı hedefler. Sertifikalı bir aile danışmanı olarak, danışanlarına sağlam, net ve somut çözüm önerileri sunarak onlara destek olur.

Türcan, danışanlarıyla arasında sırdaş bir ilişki kurarak, onlara yol gösterici ve güvenilir bir rehber olmayı amaçlıyor. Bu süreçte birçok insanın hayatına dokunarak yardım etmekten büyük bir memnuniyet duyuyor.

Çiftlerin bazen kendileri arasında asıl sorunu farkedemediğini belirten Sümeyye Türcan, aile danışmanlığı alanında üç yıldır sağladığı hizmetini şu şekilde değerlendirdi: "Aileler arasındaki sorunları çözmek ve onlara destek olmak, benim için büyük bir anlam taşıyor. Meslek hayatıma direksiyon usta öğretici olarak başladım ve otomobil kullanmayı öğretme sürecinde insanlarla kurduğum iletişim beni aile danışmanlığına yönlendirdi. Sosyoloji lisanlı ile birlikte aldığım eğitimler ve sertifikalar sayesinde bu konuda net çözümler üretebiliyorum. Bir anlamda sırdaş bir ilişki kurarak yol gösterici olmayı amaçlamaktayım. Ailelerin yaşadığı zorlukları aşmalarına yardımcı olmak, kariyerimde benim için en anlamlı ve tatmin edici deneyimlerden biri." İfadelerini kullandı.

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Haber/ Özge Kılınç