Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Moda Park’ta gerçekleşen buluşmada salona ‘en büyük başkan’ sloganlarıyla girerken, 32 Gülkentliler Taraftar Gurubu Sorumlularından Ömer Telli, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kulübe ve taraftarlara bugüne kadar verdiği ve bundan sonra vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti. Telli, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kulüp Başkanımız 2 yıldır bizi hiç yalnız bırakmadı. İnşallah takımımız bundan sonra çok daha iyi yerlere gelecektir. Tek temennimiz budur. Taraftar gurubumuz adına teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Özdemir, “Belediye başkanımızın vermiş olduğu bu yemek taraftar guruplarını birleştirmek adına. Her iki taraftar gurubumuzun birleşmesi anlamında bir adım atmak için yapılmış bir yemek. Buraya katılmanız bizim için çok önemli. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde güç olur, kuvvet olur, güzellik olur, başarı gelir. Sizlerden ricam her iki taraftar gurubunun birbirini anlayışla karşılamasını istiyorum. Bu sezon ligi güzel bir yerde bitireceğimize inanıyoruz. Futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz, futbolcu kardeşlerimizden sonra da inancımız 12.adam olan taraftar guruplarımıza. Biz Gülkentliler gurubunu seviyoruz. Gülkentliler gurubunun da eski günlerine geri dönmesini istiyorum. Buradan Ispartaspor Kulübünün burada olmasının en büyük mimarlarından Şükrü Başdeğirmen başkanıma vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

‘Büyük başkan’ sloganlarıyla kürsüye gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de buluşmaya eşleriyle gelen taraftarları salonda görmüş olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti. ‘Tek amacımız var Ispartaspor’umuzun şampiyon olması’ diyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Amacımız spor alanında da şehrimizi zirveye çıkarmak. Şehirler, futboluyla, sanatıyla, kültürüyle ön plana çıkar. Bizler de hem sporla hem sanatla hem de kültürle büyümek istiyoruz. Bilinirliliğimizin artırılmasını istiyoruz. Futbolcularımıza teşekkür ediyorum, şu anda iyi bir yerdeyiz. Bulunduğumuz yer şampiyon olabileceğimiz bir yer. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız en iyi şekilde çalışmalarını sürdürüyor ve bizleri bu sezon şampiyon yapacakları inancındayım. Yöneticilerimiz de büyük önem taşıyor. Burada bir bütün olmamız lazım. Futbolcularımız, hocalarıyla, yöneticileriyle ayrıca 12. adam olarak sizler bu takımın arkasında olursanız başarı öyle gelecektir. Görüyoruz ki taraftarımız bizleri destekliyor. Ancak bazı maçlarda üzülmüyor değiliz, bazı maçlarda yeterli seyirciyi de göremeyebiliyoruz. Bu bir spor. Yeneni de yenileni de olacaktır. Futbol bir maç, bir spor. Bizler kazandığımızda çok mutluyuz, tebrik alkış, kaybettiğimiz de kötü hakaretler. Bunların hoş şeyler olmadığını hepimiz biliyoruz. Onun için yensek de yenilsek de Ispartaspor diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Ispartaspor’un BAL’dan tekrar bulunduğu konuma çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Şimdi birinci lige gidiyoruz. İnanmamız lazım, inanmadığımız sürece hiçbir yere gidemeyiz. Bu inanç futbolcularımızın dışında taraftarlarımızda da olması lazım” dedi.

Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı Isparta'da TOKİ Konutları İçin Temel Açma Hazırlıkları Başladı

Geçen günlerde diğer taraftar gurubuyla buluştuklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Kendileriyle de istişarelerde bulunduk. Arkadaşlarıma ‘neden Isparta gibi küçük bir şehirde 2 tane taraftar gurubu var’ diye sordum. Bu olmaması gereken bir şey. Bizlerin tek bir amacı var o da Ispartaspor. Neden ayrı ayrı kulvarlarda koşarak Isparta’yı destekleyelim. Birlikten kuvvet doğar. Eğer aynı yerde oturup tek düşünceyle aynı takımı desteklediğimiz zaman futbolcularımıza verdiğimiz şevk daha da artmaz mı? Spor kardeşliktir, sevgidir, paylaşmaktır. Spor gençlerimizi geleceğe hazırlamaktır. Spor çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan kurtarmaktır. 3 gün öncesi yaşadığımız Türk futbolunun yıllarca yüz karası olarak kalacak, bir yöneticimizin hakeme atmış olduğu o yumruk Türk futboluna atılmış bir yumruktur. Kızabilirsiniz, sinirlenebilirsiniz, sahaya girip bir adamın hakeme yumruk vurması kadar aciziyet olamaz. Bu bize ülke olarak ağır bir külfet getirdi. Dünya kanallarında o yumruk var. Nerede oldu Türkiye’de oldu. Bizler bu tür şiddetlerden, kötü davranışlardan, insanları tedirgin eden olaylardan kaçınmamız lazım” görüşlerinde bulundu.

Bugün taraftar guruplarına yönelik 2.bir yemek verildiğini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Artık 3.yemeğimizde birinci gurup, ikinci gurup olmasın. Sizlerle 3.kez yemekte birlikte olmak istiyoruz. Sizlerle beraber açık tribünde hep beraber davuluyla, zurnasıyla birlik beraberlik içerisinde takımımızı desteklememiz gerektiğini düşünüyoruz ve istiyoruz. Artık 2 taraftar gurubumuzdaki tüm arkadaşlarımızı 3.buluşmamıza bekliyoruz. Birlik beraberlik içinde orada da kardeşlik duygularımızı kabartan bir ortamda artık beraber yürüyelim. Amacımız bir tane. Isparta’mızda iki takım olsa da 2 taraftar gurubu olsa tamam, buna sözümüz yok. Takımımız yenilirse hep beraber üzülüyoruz. Yendiği zaman hep beraber seviniyoruz. Beraber olmak zorundayız. Başarı öyle geliyor. Hep birlikte bir aile olmamız gerekiyor” dedi.

Konuşmanın ardından taraftarlar Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den üçlü çektirmesini istedi. Bu isteği kırmayan Başkan Başdeğirmen taraftarlara üçlü çektirirken, program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Belediye Bülten