Yerel seçimlere 5 gün kalmışken heyecan artmakta ve artık son düzlüğe girdik diyebiliriz. Öncelikle vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.  Bu topraklarda yaşayan onurlu bu asil milletin bekası için elini taşın altına koymuş bütün Ak Parti Kadrolarına başarılar dilerim.

Önce millet, önce memleket sevdasıyla yola çıkmış bütün Ak Parti adaylarımıza selam olsun. Ne mutlu ki Allah Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri bize bahşetti. Allah ömrünü uzun etsin. Ne mutlu bu kutlu davada böyle bir liderin yol arkadaşı olmak. Esas olan bu kutlu dava ve bu milletin huzurudur. Genel merkezimiz geniş çaplı bir aday belirleme süreci takip etmiş ve bu çalışmalar neticesinde vatandaşın isteğine kulak vermiş ve en iyi adayları kendi seçim bölgelerinde çıkarmıştır. Bizim davamız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır. Bizim yolumuz onun yoludur.

Isparta halkı 31 mart’ta yine Türkiye siyasetinde söz sahibi olduğunu gösterecek ve sağ duyudan yana oyunu kullanıp gereken mesajı tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya verecektir. Her zaman geçmişten ders çıkararak ve halkın verdiği mesajları dikkate alarak  Sayın Şükrü Başdeğirmen gibi bir aday ve pırlanta değerinde Ak Kadroları ile birlikte 31 mart akşamı konuşulacak tek şehir Isparta olacaktır. Isparta’ya da ancak bu yakışır. 24 Haziran’da Isparta’nın sesini duyan ve dinledikleri için toplam milletvekili sayısı artmadan Ak Parti milletvekili sayısını artıran bir il olmuştur.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET İLE ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET İÇİN AK PARTİ.

Isparta’lı hemşehrilerimiz çiçek ve böcek siyaseti ile hizmet siyasetinin ayrımını yapacak ve tercihini Ak Parti’den yana kullanacaktır. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde tercihini başka partilerden yana kullanmış olması sizleri sakın şaşırtmasın. Isparta’lı dayatmayı sevmeyen ve kendi sözünü söylemek isteyen bir şehirdir ve bu seçimde kendi sözünü söylemiş ve Sayın Şükrü Başdeğirmen’i aday göstermiştir. Isparta halkına bir gelirsiniz. Isparta halkı size 10 adım gelir.  Hatta size 10 adım gelmekle kalmaz, inandığı değerler uğruna sizinle birlikte hedefe koşarak gider. Hükümetin gücü ve etkisini görmek için hemşehrilerimize çağrımız. VER YETKİYİ GÖR ETKİYİ.

Isparta’da yaşamak insana huzur verir, güven verir ve nereye giderseniz gidin, sizi mutlaka geri çağırır. Artık bu memleketin bir vizyon değişikliğine ve gönül belediyeciliğine ihtayacı olduğu kesindir. 31 Mart akşamı da kaçınılmaz son olan Ak Parti zaferi ile taçlanacaktır. Medeniyetin başlangıcı şehirler için, Ispartamız için, Ülkemiz için, TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET İLE ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET İÇİN AK PARTİ.

MURAT TAŞÇI

Isparta 7. Noter Başkatibi