Eğirdir’e gelen ünlü fenomenler Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’in misafiri oldular.

Ramazan Ayında Oruç Tutan Çocuklara Hediyeleri Verildi Ramazan Ayında Oruç Tutan Çocuklara Hediyeleri Verildi

Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı organizasyonu ile Isparta ve Burdur illerini kapsayan, şehrimizin sosyal medyada görünürlüğünü arttırmak, ilimizin sahip olduğu güzellikleri daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla 6 ınstagram fenomeni ilimizde ağırlandı. Ziyaretçiler gül bahçelerini, gül festivalini, Eğirdir Gölünü, Yeşilada’yı ve Kovada gölünü gezerek çekimler gerçekleştirdiler.

Pek çok video ve fotoğraf çeken fenomenler bu görselleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak ilimizin ve ilçemizin tanıtımına katkı sağladılar. 

Eğirdir Belediyesi Turizm Tanıtma Bürosunda Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’le uzun süre sohbet eden fenomenler Eğirdir’i çok beğendiklerini ve ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Veli Gök ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’e teşekkür ettiler. 

İlçemizi ziyaret eden sosyal medya fenomenlerinin adresleri ise şu şekilde @admbrs, @didemhaziray, @gurmexcom, @osmanyesilbas, @ozlemkesifte, @tubikce.