Vali Aydın Baruş, Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek, İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları ile görüştü.

Isparta Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Vali Aydın Baruş; Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’a bağlı Şube Başkanları Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğan, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl, Genç Memur - Sen İl Temsilcisi Bilal Demirtaş, Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi yönetimi ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri katıldı.

ÖTV ve MTV Ödemeleri Geri İade Edilecek ÖTV ve MTV Ödemeleri Geri İade Edilecek

Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları tarafından karşılanan Vali Aydın Baruş, Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Sendika Şube Başkanları ile görüştü ve bir süre sohbet etti. Ziyarette tüm Şube Başkanları Şubeleri ile ilgili çalışmalarından bahsettiler.

Vali Baruş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ziyarette yaptığı konuşmasında; “Sayın Valim öncelikle teşekkür ediyorum. Zira, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyorsunuz. Budan dolayı sizlere şahsım ve Memur – Sen ailesi olarak bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Diyanet – Sen, Toç Bir – Sen ve Bayındır Memur – Sen Şube Başkanı arkadaşlarımız il dışında oldukları için katılamadılar. Diğer tüm başkan arkadaşlarımız buradalar.

Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde Kilit – Pençe bölgesinde 12 askerimiz şehit oldu. Onları buradan rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. PKK ve diğer terör örgütleri de amaçlarına asla ulaşamayacak ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur. Buradan terörü bir kez daha lanetliyorum” dedi.

Isparta Memur – Sen olarak; kuruluşumuza bağlı 11 Sendikamız bulunmaktadır. Memur – Sen gerek ülke genelinde gerekse ilimiz Isparta’da en fazla üyeye salip sendikadır. Bu uzun yıllardır bu şekilde devam etmektedir. Bundan sonra da böyle devam edecektir. Bunun için ben ve arkadaşlarım sürekli sahadayız ve sürekli çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde öğrencilere yönelik bir Çanakkale gezisi düzenlemeyi planlıyoruz. Bilindiği gibi, Türkiye Cumhuriyetinin küllerinden doğması ve bugünlere gelmesinde Çanakkale Savaşlarının büyük önemi var. Çocuklarımızın oraları görüp, atalarının ne zorluklar içinde ülkemizi düşman işgalinden kurtardıklarını öğrenmeleri bakımından bunu önemsiyoruz” dedi.

Memur – Sen’i ziyaret etmekten mutlu olduğunu ifade eden Vali Aydın Baruş da ziyarette yaptığı konuşmada; “Evet, ben de Selami Başkanımın dediği gibi terörü lanetliyorum ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sizler Memur – Sen olarak üyelerinize hizmet etmekle sorumlusunuz. Bunu da en iyi şekilde yaptığınızı görüyoruz. Memur – Sen bildiğim kadarıyla ülke genelinde en fazla üyeye sahip sendika konumunda. Isparta’da da bunun böyle olduğunu düşünüyorum. Onun için sizlere bir kat daha sorumluluk düşüyor.

Evet, Selami başkanın da dediği gibi, Çanakkale ruhu ülkemizin bugünlere gelmesinde çok önemli. Bu anlamda ben de düzenleyeceğiniz Çanakkale Gezisinin bu anlamda çok kıymetli olacağını düşünüyorum. Sadece merkezde değil, ilçelerde de temsilcilikleriniz var olduğunu biliyorum. Dolayısıyla, ilçelerdeki üyelerinizle de ilgilenmemiz çok çok önemli. Çünkü, ilçelerdeki görev yapan arkadaşlarınızın da yalnız olmadığını hissettirmeniz lazım. Zira, oralarda fedakarlık ederek çalışıyorlar. Onlara ayrı bir değer vermemiz lazım.

Bize gelince, şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda her zaman Memur – Sen’i yanımızda gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Bundan dolayı Memur – Sen ailesine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu şuurla hareket ederek çalışmalarınıza devam edeceğinizden kuşkum yoktur.

Bilindiği gibi, dünyada birçok ülke ve millet savaşlarla, saldırılar altında yaşamak durumunda kalıyor. Gerek Kudüs gerekse diğer şehirler bunu en derinden yaşıyor. Bizler de burada onlara elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Dolayısıyla bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı duyarlılıkta çalışmaya devam etmeliyiz. Öte yandan, ülkemiz için de milletimizin huzur ve sükûnet içinde yaşamasını sağlamak adına gece – gündüz demeden çalışmalıyız. Çünkü, çocuklarımızın gençlerimizin bunlara ihtiyacımız var. Zira, bizler ülke olarak kadar sağlam durursak düşmanlarımız o kadar sindirilir ve bizden korkar. Onların bizlerden çekinme derecesi bizim sağlam duruşumuza bağlıdır. Ülkemizi korumak adına verilen onca şehit de bunun ispatıdır. Çünkü, o vatan evlatları bizim burada rahat yaşayabilmemiz, eğitimimize devam edelim diye şehit oldular. Onlar ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için sınır boylarında görev yapıyorlar. Eksi 10 eksi 20 derecelerde nöbet tutuyorlar. Onların acısını bir kez deha yüreğimizde hissediyoruz.

Dünyanın dört bir tarafından mazlum milletler var. Zulme uğrayan zalimlerin zulmüyle insanlıktan nasibini almamış insanların zulmüne maruz kalan yüz binlerce insan var. Bunlara yardım konusunda da Memur – Sen her zaman üzerine düşeni yapıyor. İnsanlığa dair ne kadar arzu ve keder varsa onu yüreğimizde hissediyoruz sizin de hissettiğinizi yakınen biliyorum. Gerek kendi görevlerinizi gerekse sosyal sorumluluk adına yapacağınız çalışmaları büyük bir başarıyla sürdürmeye devam edeceğinize inanıyorum. Beni ağırladığınız için  tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette ayrıca Isparta adına yapılan ve yapılması düşünülen projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, Vali Aydın Baruş’a Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen’in Kurucusu Şair – Yazar ve Öğretmen Mehmet Akif İnan’ın 4 ciltlik Eserini hediye etti.

Haber Merkezi