Kurum personellerinin katılım sağladığı programda İl Müdürü Yakup Kütük'ün hatıralarını içeren bir sinevizyon gösterisinin yanı sıra kurum personellerinin temennileri ve hatıraları ile duygu dolu anlar yaşandı. Veda programında gözyaşlarını tutamayan kurum personeller program sonunda İl Müdürü Yakup Kütük ile uzun uzun hasbihal ederek hatıra fotoğrafı aldılar.

İl Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses yaptığı konuşmada, Yakup Kütük’ün fedakarlık, duygusallık, dostluk ve liderlik vasıflarının çalışma şevklerini devamlı diri tuttuğunu söyledi. Yaptığı hizmetlerin değerinin büyük olduğunu belirten Büyükses, ''Sayın Müdürüm ile binlerce insanımıza dokunduk, çok hayır dualar aldık. Bu duaların etki ve katkısını hayatımızda da görüyoruz çok şükür. Emekleri için sayın müdürümüze minnettarız. Ağabeyim, Müdürüm, yakın dostum Yakup Hocamın bıraktığı emaneti daha ileri taşıyacağız.''dedi.

Alkollü Sürücünün Çarptığı Yaya Öldü Alkollü Sürücünün Çarptığı Yaya Öldü

Programda konuşan İl Müdürü Yakup Kütük gözyaşlarını tutamadı, duygu dolu anlar yaşadı. Her bir personeline şükran ve minnetlerini ileten Kütük, ''Sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız. Bir ağabeyiniz, kardeşiniz olarak her zaman yanınızdayım. Allah'a emanet olun.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi