Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Deregümü bölgesinde devam eden yeni yapılaşmanın içme suyu ihtiyacını karşılamak ve Binbirevler, Batıkent ile Işıkkent mahallelerinin üst kısımlarında basınçtan dolayı yaşanan su problemini çözmek için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Dere Mahallesi su deposundan Binbirevler Mahallesi su deposuna içme suyu isale hattı döşendi. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla daha önce var olan ancak kullanılmayan Binbirevler Mahallesi su deposu aktif hale getirildi.

Çalışmanın devamı olarak da Binbirevler Mahallesi su deposundan Deregümü ovası bölgesinde devam eden yeni yapılaşmanın su ihtiyacını karşılamak için içme suyu isale hat çalışması devam ediyor. Çalışmalarda Binbirevler Mahallesi su deposu ile Deregümü bölgesi arasında isale hattı döşeniyor.

İçme suyu isale hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla Dere Mahallesi su deposundan Binbirevler Mahallesi su deposuna içme suyu aktarması suyun kendi cazibesi ile yapılacak. Böylelikle herhangi bir enerji maliyeti çıkmayacak. Dere Mahallesi bölgesinden başlayan çalışmalarda Binbirevler Mahallesi su deposuna kadar yaklaşık 2 kilometrelik içme suyu isale hattı döşendi. Yeni yerleşim yerine kadar yapılacak çalışmada toplamda ise 5 kilometrelik hat döşenmiş olacak.

Bim Market Haftanın İndirimli Ürünlerini Paylaştı Bim Market Haftanın İndirimli Ürünlerini Paylaştı