YÖK Başkanı Özvar, ISUBÜ Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Çatal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Öztürk ve standımızda görevli akademisyenlerimizden üniversitemiz ile ilgili bilgiler aldı.  Türkiye'nin teknolojideki gelişimini gösteren TEKNOFEST’te stantları gezerek öğrencilerin bilim ve teknoloji tutkusuna ortak olan Özvar, Ülkemizin geleceğine yön verecek projelere imza atan tüm gençlerimizle gurur duyduğunu ifade etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, üçüncü gününde Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor. 1 Mayıs'a kadar devam edecek festivale Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

4 Çocuk Annesi 29 Yaşındaki Kadın Ölü Bulundu 4 Çocuk Annesi 29 Yaşındaki Kadın Ölü Bulundu

Millî Teknoloji Hamlesi vizyonuna sahip, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in 3. gününde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra eşi Sayın Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da katıldı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, üçüncü gününde Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor ve 1 Mayıs'a kadar sürecek.