30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümünde aziz şehitlerimiz kabirleri başında, şehit ailelerimiz ve  kahraman gazilerimiz derneklerinde ziyaret edildi.

İYİ Parti Yönetiminde Isparta'dan 2 İsim Yer Aldı İYİ Parti Yönetiminde Isparta'dan 2 İsim Yer Aldı

Vali Aydın Baruş,  Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri ve mülki erkanın katılımıyla aziz şehitlerimiz kabirleri başında dualarla anıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ardından tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Daha sonra Vali Baruş ve törene katılanlar şehitlikteki kabirleri dolaşarak kabirlere karanfil bıraktılar. Vali Baruş kahraman evlatlarının kabirleri başındaki ailelere taziye dileklerini yineledi.

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Baruş beraberinde Garnizon Komutanı Kahraman, Belediye Başkanı Başdeğirmen ve protokol üyeleriyle Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi’ni ziyaret ederek aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimizle bir araya geldi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkan Vekili Hamit Gülbiçer ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı’ya çiçek takdim eden Vali Baruş burada yaptığı açıklamada şehit ve gazilere minnet borçları olduğunu söyleyerek şehitlere bir kez daha Allah’tan rahmet gazilere de sağlıklı ömür dileklerini yineledi.

Vali Baruş ardından derneklerde bulunan üyelerle uzunca bir süre sohbet etti.