Isparta merkezde bir işyeri sahibi olan M.S adlı kişi Kurban bayramı öncesi Isparta Merkez Akbank' ta bulunan şubeye hesabında olan bin ytl yi çekmek için gitmiş.

Banka görevlileri M.S adlı işyeri sahibine sadece 300 ytl ödeme yapabileceklerini söylemişler bunun nedenini öğrenmek isteyen işyeri sahibinin aldığı cevap çok şaşırtıcı Evet M.S adlı işyeri sahibinin aldığı yanıt BANKAMIZDA BU KADAR PARA YOK, yanıtı olmuş.

Duruma şaşıran işyeri sahibi kurtarabildiği parayı almış ve Bayram telaşıyla olayı önemsememiş. Yine M.S adlı işyeri sahibi bugün yani 25.01.2007 tarihinde saat 10:30 sularında bankada bulunan Dörtbin ytl parasını almak için gittiğinde banka aynı cevapla işyeri sahibini adeta çılgına çevirmiş.

Yine aldığı cevap BANKAMIZDA DÖRTBİN YTL PARA YOK.

Aslında M.S adlı işyeri sahibinin AKBANK la yaşadığı bir sorun daha olduğunu ama pek önemsemediği için bunu söylemediğini iletti bizlere.

AKBANK telefon şubesini her aradığında müşteri temsilcisine en erken 30- 35 dakikada ulaşabildiğini söyleyen M.S Akbank herhalde batacak düşüncesinde.

Ve bugünden sonra Akbank' ta Mevduat bulundurmayacağını açıklayan M.S halkı uyardı Yarın Akbank' a TMSF el koyarsa mağdur olabilirsiniz diyor. Tüm bunlara oldukça öfkelenen işyeri sahibi M.S tüm adli kurumlarda gereken işlemleri yapacağını ve bundan sonra AKBANK ile çalışmayacağını ve AKBANK kredi kartını kırıp atacağını söyledi.