Mehmet Aksın'da176 bin YTL"de kalan fiyatı 200 bin YTL"ye çıkarmayı başardı. Ispartaspor Kulübünde yapılan ihaleye 4 firma katılmıştı. İhale komisyonunda bulunan Ahmet Eski, Nihat Han ve Adem Demiralay 5 caddenin ayrı ayrı ihaleleri gerçekleştirmişlerdi.

   İhaleye katılan 4 firma arasında en yüksek fiyatı Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Mehmet Aksın verirken, yöneticiler Aksın"la pazarlık masasına oturdular. Açık artıma usulü yapılan ihalelerin tümünde Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet Aksın en yüksek teklifi sundu.

  Mimar Sinan Caddesi için 45 bin YTL, Cumhuriyet caddesi için 33 bin YTL, 6 Mart Atatürk caddesi için 33 bin YTL, 113 cadde için 31 bin 500 YTL ve Emniyet-Maliye kavşağı için 27 bin 500 YTL vererek ihaleleri Mehmet Aksın toplam 167 bin YTL"ye kazanmıştı.

   İhale şartnamesine göre ihaleyi kazanan firma ile pazarlık şansı bulunan yeşil pembeli kulüp yöneticileri Mehmet Aksın ile fiyatı artırmak için yeniden masaya oturdular. Yönetim Kurulu Mehmet Aksın"la oturduğu masadan karlı çıktı. Yapılan pazarlık sonucunda 167 bin YTL"lik fiyat 200 bin YTL"ye çıkartılarak yeşil pembeli kulüp istediğini almış oldu.

YeniExpres