İstanbul dışındaki seçeneklere kapıyı kapattı.  Karagümrük ve Kasımpaşa'nın oyuncuyla ilgilendiği söyleniyor. Resmi bir teklif gelirse, Montero'nun kiralık gitmesinin  ve takviye kotasına hak kazanmasının önü açılacak. Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'in ardından kale değişti. Ersin Destanoğlu kulübeye gitti ve kaleyi  Mert Günok devraldı. Siyah beyazlılarda merakla beklenen bir yedek kaleci kararı daha alındı. Güneş Emre, sezon cratosroyalbet başında henüz lisansı çıkmamış olan Utku Yuvakuran ile genç  Emre Bilgin arasında tercih yapacaktı. Utku Yuvakuran, geçici transferde yollarını ayıracak.

Tutkulu yazar Erman Özgür'den günlük

İlk yarıda Fransız ekibi tempo olarak kendini çok fazla zorlamadı, oyun çok dengeliydi. Ancak  bu dengeli oyunda bile kalite olgusu Fransa'ya avantaj sağladı. Top Griezmann'a çarptığında ve Mbappe, golü rekor kıran Giroud ile gol attığında kalite oradaydı. İki harika kaleci performansı olmasaydı, Polonya biraz daha becerikli olsaydı, yavaş da olsa ilk yarıda daha yüksek  bir gol görebilirdik. İkinci yarıya Polonya çok rakipsiz başlasa da Fransa daha iyi başladı. Skorlar, topa sahip olma, oyun, pozisyon alma kısacası futbolun tüm detayları Fransızların lehine işliyor. 75. Mbappe'nin rahat oyununun yıl dönümü. Aynı dakikada eşsiz bir gol daha atarak maçı bitirdi ancak bu maçın yıldızı olmaya yetmedi ve uzatmalarda harika bir gol daha ekledi.

A Kadın Milli Takımımız Vigo Turnuvası’nda İspanya’ya mağlup oldu A Kadın Milli Takımımız Vigo Turnuvası’nda İspanya’ya mağlup oldu

Neredeyse mükemmel oynadılar

Dünya Kupası'nın açık ara en parlak yıldızı olduğunu bir kez daha gösterdi. İlk yarıda, zamanla Polonya'nın kaçırdığı pozisyonların değeri daha da hissedilir hale geldi veya daha doğrusu önce Lloris, ardından Varane oyuna girdi. Upameceno ve Varane cratosroyalbet giriş neredeyse kusursuzdu ve Polonya bir şansı daha kaçırdı. Lewandowski'nin cezası Polonya için iyi bir hatırlatma oldu. Yaklaşık 16 raundun en  tahmin edilebilir sonucu, Fransız yıldızlar Giroud, Griezmann ve Mbappe'nin oyuna dahil edilmesiyle kolayca gitti. Blackhawks'ın teknik direktör değişikliği sonrası sağ kanattan forvet pozisyonuna geçen Jackson Muleka, Antalya kampında yaşadığı temel sorunları geride bırakmayı hedefliyor. Antrenör Şen Güneş, "İçe kapanık biri. 'Açılmalıyız' diyen KDC'li futbolcunun bu konuda teknik ekibin desteği var.

Editör: Haber Merkezi