İnşaat Demirleri Yolu Kapattı Vatandaşlar Çözüm İstiyor İnşaat Demirleri Yolu Kapattı Vatandaşlar Çözüm İstiyor

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte Isparta’da da binlerce öğrenci karne sevinci yaşadı. Öğrencilerin karne sevinci görülmeye değerdi. Okullarda karne dağıtım törenleri düzenlenirken, takdir ve teşekkür alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
SAV’DA ÇOCUKLARA SÜRPRİZ…
Bu arada Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’de okulların tatile girmesiyle birlikte okullarda öğrenim gören çocukları unutmadı. 
Düzenlenen etkinlikte çocuklara pamuk şeker ikramında bulunan Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Çocuklarımız bir sene boyu okullarında başarılı oldular emek sarf ettiler. Bizde onlara karne hediyesi olarak tiyatro gösterisi ve pamuk şeker ile ödüllendirdik” dedi.
Başkan İpekçi, “Bir eğitim yılını daha tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bir tatil diliyorum” dedi. 
Sav Belediyesi olarak geride bıraktığımız eğitim-öğretim döneminde okulların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Belediye olarak gereken desteği verdiklerini belirten Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Belediye olarak her zaman eğitim-öğretime destek vermekteyiz. Bundan sonrada vermeye devam edeceğiz” dedi.
Sav’da öğrenim gören öğrenciler de Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’ye pamuk şeker ikramı ve tiyatro gösterisinden dolayı teşekkür ettiler.