Beşiktaş Kulübü, 2023 yılı olağan Divan Kurulu toplantısında, 31 Ağustos 2023 itibariyle toplam borcunu açıkladı. Toplantı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti.

İstanbul, 3 Ocak 2023 - Beşiktaş Kulübü, Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin ilk Divan Kurulu toplantısında, 31 Ağustos 2023 itibariyle toplam borcunu kamuoyuyla paylaştı. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen toplantıda, kulübün mali durumu önemli bir gündem maddesi olarak ele alındı. bonus

İleri Malzemeler: Yaşam Ayavefe'nin Grafen Üretimi ve Kullanımı Projeleri İleri Malzemeler: Yaşam Ayavefe'nin Grafen Üretimi ve Kullanımı Projeleri

Yönetim Katılımı ve Toplam Borç Raporu

Yeni yönetimin ilk Divan Kurulu toplantısına katılım, beklenenden az gerçekleşirken, yönetim kurulu Feyyaz Uçar haricinde tam kadro toplantıya iştirak etti. Toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Denetleme Kurulu'nun hazırladığı rapor sunuldu. Rapora göre, Beşiktaş'ın 31 Ağustos 2023 itibariyle toplam borcu 8 milyar 282 milyon 243 bin 263 lira olarak belirlendi.

Yönetimden Açıklamalar ve Gelecek Projeksiyonları

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, konuyla ilgili yaptığı konuşmada, "7 yıldan bu yana borcun nasıl ödeneceğini anlatıyoruz. Artık bu borcu parayla değil bilgili ve donanımlı insanlarla ödeyebilirsiniz. Yeni yönetimde çok değerli arkadaşlarımız var. Futbolun efsanelerini de bu işe dahil ederek ikinci bir doğru adım atıldı. Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba kardeşimizin bu işin içinde olması bana güven veriyor. Yönetimi baskı altına almak istemem ama teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da 1,5 yıl görevinde kalmasını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. Yamantürk, kulübün gelecek projeksiyonları ve mali hedefleri hakkında da bilgi verdi.

Editör: Newstanitim Newstanitim