Malumunuz üzere ilimizde faaliyet gösteren iş adamları derneklerinden IGSİAD ve IGAD yayınladıkları basın bildirisinde 12 Haziranda Yapılacak 24.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İlimizi temsil edecek milletvekillerinin seçimi ile ilgili düşünceleri ifade etmişlerdir.

Isparta iş dünyasının önemli temsilcilerinden oluşan her iki iş adamları derneğine konuya göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı bir Ispartalı olarak, bir iş dünyası temsilcisi olarak, bir Milletvekili aday adayı olarak teşekkür ediyorum.

Isparta iş dünyasının bir mensubu olarak Esnafımızın, işverenlerimizin ve İş Dünyası temsilcilerinin istek ve taleplerini yakından biliyor ve takip ediyorum görev aldığım her süreç içerisinde bu istek ve taleplerle ilgili bazı çalışmalar içinde oldum.

Gerek yaptığım bilimsel çalışmalar gerekse yerel çalışmalar içerisinde her zaman bu istek ve talepleri bilen ve çözüm önerileri sunan bir kişi olarak Yüce Meclis çatısı altında Isparta’yı ve Ispartalıları temsil etme şerefine ulaştığım takdirde daha önce olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğimizi ifade etmek isterim.

            Isparta’mızdaki tüm sivil toplum örgütleri ile beraber birlik ve beraberliği tüm halkımız ile sağlayarak Isparta’mızın talep ettiği tüm hizmetleri kazandırma noktasında Hükümetimizin tüm imkânları ile Isparta’ya hizmet etme, Isparta’nın beklentileri noktasında elimizden gelen çaba gayreti sonuna kadar göstereceğimizden hemşerilerimizin endişeleri olmasın.

            Görev aldığım Gençlik Meclis başkanlığında, Belediye Meclis Üyeliğinde, Sivil Toplum örgütlerinde, İş Dünyasında, TOBB Genç Girişimciler Kurulunda her zaman Isparta adına hizmet etme gayreti içinde oldum.

Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.

 

UĞUR BÜYÜKÇULCU

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ

ADAY ADAYI