Isparta'da son bir ayda kullanılan elektrik bedellerini gösteren faturaların çok yüksek gelmesi İsparta Valiliği görevinden emekli olan ve İsparta'da ikamet eden eski Vali Memduh Oğuz'u da mağdur etti.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş (AKEDAŞ) tarafından geçtiğimiz ayın elektrik faturası olarak abonelere gönderilen faturalarının bir hayli yüksek olması tepkilere neden olmuştu.

EMEKLİ VALİ OĞUZ DA FATURA KURBANI OLMUŞ

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Isparta Merkez Turan Mahallesinden ev alan ve bu evde ikamet eden Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz'a 426 TL'lik elektrik faturası geldiği ve bunun üzerine Oğuz'un da Hemen AKEDAŞ yetkililerini arayarak konu hakkında " bilgi aldığı belirtildi.

2,5 AYDIR İKAMET ETMİYORMUŞ

Emekli Vali Oğuz'un, AKEDAŞ yetkililerine 'Ben, Isparta'daki evimde ikamet etmiyorum. 2,5 aydır İstanbul'dayım" dediği öğrenildi. Ancak, AKEDAŞ yetkilileri tarafından söz konusu evle ilgili yapılan araştırmada, evin güvenlik görevlisinin elektrikli soba yaktığı ve evde temizlik ve benzeri hizmetlerde görev yapan personelin bulunduğu ve bunların da elektrikli ev aletlerini kullanmış olabileceklerini belirledi.

Demokrat