Akparti  Isparta milletvekili adayı Suat Kolukırık seçim çalışmalarında Gelendost cuma halk pazarında esnaf ve Gelendost ve köy halkıyla beraber olan Kolukırık tek tek esnafları gezdi vatandaşların hal ve hatırlarını sordu.

Esnafların sorunlarını dinleyen Kolukırık ; Türkiye'mizin büyüme oranı ortada herkez bunun farkında muhakakki herkesimden sorunlar olacaktır.

Bizlerde bu sorunları dinleyecegiz çalışmaları yapacagız .Türkiyenin dünya ülkeleri ve avrupa ülkelerinin arasında herkez biliyor görüyor bizler büyüyen ve gelişen bir Türkiye görüyoruz.

Biz 2002 yılında neydik 2011 yılında ne olduk istikrar sürüsün Türkiye büyüsün diyerek halkan destek istedi güleryüzlülügü ve samimiyetiyle Gelendost'lu vatandaşlardan büyük destek gören Kolukırık daha sonra CHP 2. sıra milletvekili adayı İrfan Bakırla biraraya gelen Kolukırık iki vekil adayı birbirlerinden başarılar dilediler.

Daha sonra MHP nin Gelendost ilçe secim bürosuna gecen Kolukırık MHP milletvekili adayı Hüseyin Avni Bıcaklı ile biraraya gelen vekiller şeçim bürosunda cay icerek güzel görüntüler verdiler iki vekil 12 haziran seçimlerinin millet idaresince demokrasinin kazanılması temininde bulundular

ÜMMET GÜLGEÇ / GELENDOST